För mig finns bara en fördel med sommartid. Ledtråden är att jag jobbar inatt. Enda sedan sommartiden infördes har jag tyckt att det var ett galet påhitt. Min inbyggda klocka ändras inte och den där timmen är saknad. Nu har väl de flesta vant sig år vilket håll visarna ska vridas, i början var det ett väldigt snurrande åt alla håll. 

(null)

Som tur är så ställer många klockor om sig självmant så är man tveksam så stämmer alltid tiden på mobilen. Inatt ska jag ställa alla jobbets klockor åt fel håll. Så när mina medarbetare kommer till jobbet så är klockan fem istället för sju. Mina vårdtagare uppskattar nog inte skämtet eftersom de tycker att nätterna är väldigt dryga ändå.
Gla fortsättning på påsken
🐣

….. passionsveckan, dymmelveckan eller tysta veckan. Den sista veckan i fastetiden, det vill säga veckan före påskdagen. Veckan firas till minne av Kristi lidande och död på korset. 

(null)

Min vecka är inte speciellt stilla eller tyst. Möjligtvis passionerad. Mycket jobb, lite ledighet är vad som står på agenda.




Då var det äntligen min tur att få skåda detta fantastiska ljusspel. Inte lika klart för blotta ögat men nästan. Otroligt vackert.

(null)

Dottern hade laddat hem en app som visade när och var norrskenet kunde upplevas. Så innan hon och familjen for hem i lördags så upplyste hon om att det fans goda möjligheter att få se norrsken senare på kvällen. 

(null)

Längtar tills nästa gång❣️
Vilken trevlig kväll med mat och skönsång
på din födelsedag 🎂 💐😍

(null)

Mamma älskar dig ♥️
På 6- årsdagen 😍
Ses ikväll ♥️

(null)

♥️
Knappast för mig heller faktiskt. Kakorna i sig är grymt goda men att tyda skrivstil är inte alltid det lättaste. Någon sa eller om jag läste det att dagens ungdomar inte får lära sig att skriva skrivstil i skolan. Inte för jag vet om det har någon betydelse om de kan eller inte inför kommande yrkesliv, möjligtvis då att tyda gamla kakrecept. Hjorthornssalt är utbytt mot bikarbonat, om ni vill testa. 

(null)

Nu ska jag drömma mig bort en stund❣️

Men vad gör väl det när det finns rosor!

(null)

Då var det strax fredag igen 🤩
Äntligen får den här mormorn leka av sig lite efter två nätters jobb. Solen skiner ute men de här båda godingarna ville också leka av sig. Så vad passar då inte bättre än att få busa på leklandet. Bollhavet är ju alltid trevligt. 

(null)

(null)

Go kväll på er! 
I lurarna just nu. 
Jag har precis påbörjat boken. Tungt ämne som ändå ger hopp. En bok som berör.

(null)

(null)

(null)

Våren kämpar på här hos mig!

(null)

Måndag igen och jag är ledig❣️