Mars brukar vara så syndens dryg och tråkig att man nästan somnar innan man kommer till andra bokstaven. Som tur är så fyller dotter i mars och lättar upp det hela med en trevlig födelsedagsfest. Årets mars har inte drygat sig en timme enligt mig, swish så var den över. Eftersom jag inte planera någon resa till Australien eller något annat land än mitt eget i år så sitter jag nu här och funderar vart jag ska styra kosan. Kanske blir det inte längre än till Öland, eller så får något annan trevligt ställe besök av en nyfiken kameraägare. Mamma fyller 80 år i slutet på maj och hon önskar sig en loppistripp med två övernattningar, misstänker att man hinner med många stopp på tre dagar. Hittar jag inga loppisar så får vi åka på trandans. 😀
 
 
Trevligt slut på denna månaden!
 
🎉😄
Påsken, klockvridning och jobbhelgen gick i en rasande fart som tur var. Väldigt intensiva heldagar på jobbet och sköna dagar ute gör att man vill att tiden ska gå fort till ledigheten. Här i denna hörnan av Sverige har våren varit på besök. Gräset växer, blommorna tittar upp och fåglarna har fått luft i sina strupar. Ska nog planera in en veckas semester nu i vår. Eller ..........  varför inte en hel månad!
 
 
 
Just det!
Glad Påsk så här i efterhand!
 
🐥
 
Vad tror ni att sonen gav bort i födelsedagspresent till sin storasyster?
 
 
 
Påsk och jobb!
Mycket bra komb 💞
För exakt 35 år sedan så födde jag dig min kära dotter!
❤️ 35 fantastiska år som mamma till dig ❤️
 
 
 
 
Ses i morgon 💞🎂💐🎉🍸💃
Som ni redan vet så äter ju inte jag godis.
Men en sådan här liten pralin fylld med kärlek kan väl ändå inte vara godis 😉?
 
 
Tisdag, idag igen?
 
😅
 
När min kära fader gör sina sjukbesök så brukar jag alltid vara med. Eftersom han hör väldigt dåligt och för att inte hela väntrummet ska behöva ta del av våra oftast ej lyssnarvänliga samtal så brukar jag läsa. De sista gångerna har jag tagit tillfället att läsa tidningen i mobilen. Pappa brukar sitta där och blänga, något som han aldrig gjorde då jag läste i en tidning under vår väntan på att doktorn skulle komma. För mig är det ingen skillnad. Nu är det just i detta sammanhang som jag inte ser någon skillnad om jag sitter och stirrar ner i min mobil eller läser ur en av besöksrummets tidningar. Oftast så är det avkopplande att sitta och plocka med mobilen i väntrummet eftersom det annars är såååååååå otroligt drygt att sitta där. 
 
 
Söndag och vårdagjämning!
Härliga tider 😃
Medan dottern med man njuter av egentid så njuter jag av att få vara tillsammans med mina barnbarn. Vi kom nyss hem från 4 timmar på Leos lekland. Eftersom minsta dottern jobbar sin långhelg så fick även hennes lilla dotter hänga på, ingen större skillnad på att ha tre eller fyra barn. Efter en intensiv vecka med jobb och massor annat ska det snart bli skönt att stoppa de små älsklingarna i säng så mormor får ladda för ännu en dag med de små fröna. Det där med sömn känns lite underskattat för tillfället. Härligt väder har vi också. Nu är det dags för fruktstund och högläsning, efter det så ska vi tävla om "vem somnar först"!!  😴. 
 
 
Sov gott när det blir så dags 😸
Sitter ute och dricker te med mitt finbesök, vi kollar på krokus och snödroppar och har det såååååå mysigt.
Tack min kär vän "våren" för att du tittade till mig idag 💞.
 
 
Då smiter jag iväg till jobbet!
 
😜
 
Älskade pelargoner! Jag har inte varit någon stor vän av just denna blomma. Uppsakattat den hos andra då de ofta varit både stora och fulla av fina blommor. Hos mig har de blivit taniga och om man råkade skymta en blomma någon gång på hösten så frös den ofta ihjäl innan jag han att se eller njuta av den. Fick för några år sedan fina blommor av en bekant med kruka och allt, bevarade och skötte de så de växte och blommade rikligt i några år. Lättare då de är fina från start. Men hösten och frosten kom tidigt ett år och jag hann inte ta in de i tid eftersom de stod uppe utanför min stuga. Då gav jag upp! Men nu så är det dags att göra ett försök. Jag testar med sticklingar. Det finns många sätt att få de till att gro. Jag testar att först sätta de i vatten, förhoppningsvis blir det rötter. Hur var det nu, ska man tacka för sticklingar eller är det bättre att nypa av i smyg för att stjäla sig en stickling?
 
 
 
 
Ännu en härlig dag som ska upplevas!
 
😄
Sovmorgon och en slappardag är fint efter en hel jobbhelg som kommer att avslutas med en måndagsnatt på jobbet innan lediga dagar. Sitter och klurar på en massa projekt som måste fixas i sommar. Fönster ska bytas och målningen ska bli klar på lilla stugan ute på paradisön. Jag var behjälplig för någon vecka sedan vid ett fönsterbyte så nu har jag en hum om hur det går till. Trodde helt ärligt att det var mycket svårare, trots att det är en del att tänka på. Nya fönster ser jag verkligen fram emot, eftersom de som sitter där nu är så repiga och några är till och med spräckta så någon fönsterputsning är inte till nytta. Har i och för sig lagt en hel del tid att skrapa på några av karmarna men det har redan svidit över. Nu måste jag fortsätta att planera 😅. Ska det vara vridfönster eller fönster med mittpost........ ? Med eller utan tillval? Finns lite att välja på! 
Så ser det ut idag? Undrar om det inte kunde passa fint med spröjsade fönster? Skulle vilja vet hur det såg ut från första början. Det låg några fönster uppe på ladan och de var med spröjs så det har nog sett ut så antar jag. Kollar man på det lilla fönstret så är det med spröjs och det kan jag med all säkerhet intyga inte är bytt. 
 
 
Skriver inget om vädret idag! Bara till att kolla förra inlägget,
inte mycket som har ändrats. Möjligtvis att det ljusnat någon 
minut tidigare ☁️.
Ha en fortsatt bra måndag!
 
😃
 
 
 
Dimma.
Högsta temperaturen blir 4 grader.
I natt mest molnigt, lägsta temperatur -1 grad.
Soluppgång: 06:38
Solnedgång: 17:38
 
Risk för regn: 10 %
Luftfuktighet: 100 %
 
Vind: ssv 1 M/S
Sikt: 8,0 km
UV-index: 1 
 
 
Min nya växt gör att jag inte bryr mig så mycket om det disiga och gråa vädret.
Idag sitter jag lika gärna inne och njuter av gott te och knäckemacka med ost.
 
Go' fredag på er!
 
😜
Man gör sina fynd när man strövar omkring. Perfekt när årtalet hittas efter lite avtorkning, så man vet hur gamla grejerna är som bara ligger där och skräpar. Jag tog den inte med hem, den fick ligga kvar. Kanske den blir min nästa gång jag är där.
 
 

:-)
Alltid kul med något nytt och värmande runt halsen så det fick bli en liten tur till garnbutiken. Har hunnit sticka några varv på jobbet i natt, bara rätstickning så jag behöver inte fundera så mycket. Vill ju helst den ska bli klar nu. Väldigt skönt garn att sticka i, finns i många fina färger. Hoppas den är lika skön att ha på sig, nu är det bara resten kvar.
 
 
Ny dag och ny månad!
 
😃