Gullipluttnosar ❤️!
 
 
😄
Snart är det dags för min nya dörr att komma på plats i lilla stugan. Jag tror att denna röda härliga färgen kommer att bli så fin tillsammans med stugans ljusgrå färg och med dörrfoder i äggskalsfärg. Utrymmet där dörren ska sitta är begränsat så det fanns endast en modell som passade i höjden. Men det är ju det som är charmen med ett hus från början av 1900-talet. Lite snett, lite vint och lågt i taket. Nu ska resten av färgen dit innan det är klart. 
 
 
Friska vindar ute!
 
😄
Blir så fint med lite vitt i rabatterna!
 
 
 
Temperaturen runt nollan!
Blir nog kallt inatt igen 😨
 
 
.......drömmer mig bort!
Nu vill jag gå hem.......!!!!!!!!!
Jag hör hur N ropar på att mormor ska komma 😍
 
 
Tisdag och det regnar hos oss!
 
💦☁️
Ser så mysigt avslappnat och skönt ut i valplådan.
Snart ska jag även få titta, lukta och mysa.
LÄNGTAR! 
 
 
 
Önskar alla en finfin söndag!
 
😃
 
 
 
..... än i våra dar minsann. Har ni hört den förut? Elvira Madigan! Jag har en brukare på jobbet som gärna vill att vi ska sjunga den tillsammans, det är väl bara si sådär 10 verser och inte det muntraste som kommit ur min strupe precis. Men vad gör man inte för att underhålla. En dag kvar på jobbhelgen, vågar man hoppas på sol i morgon.
Småtjerna är nu firade och vad jag vet så är det två mycket nöjda fyraåringar som spatsera omkring i sina nya glittriga skor. En heldag med mormor på Leos lekland, en runda på HM och en tripp på Ikea enligt önskemål av de små tjejerna han vi med i torsdags. Tur de ser till att mormor kommer iväg för att få leka av sig lite.
Hann med en runda på stan idag då jag hade rast, en ensam liten and låg i dammen och sov. Kände sig nog trygg med den stora firren vakande över sig. Sååååååååå mycket känningar jag träffade på stan idag, typiskt när man har bråttom men gärna vill prata. 
 
 
Nu sängen!
 
😴 
 
Grattis till mormors älskade lilla ❤️ hjärta
på 4-års dagen!
 
 
 
❤️❤️❤️❤️
Grattis till mormors älskade lilla ❤️ hjärta
på 4-års dagen!
 
 
❤️❤️❤️❤️
 
Nu händer det mycket i naturen!
 
 
 
 
 
Härliga soliga helgen är över!
Snart ny vecka med nya möjligheter 😀
Solsken och tvåsiffrigt på termometern på sin ledig helg, man kan ju inte bli annat än trött i benen efter allt grejande och fixande. Som om detta inte vore nog så kom jag just hem från min lillebror som polerat min bil idag. Så nu står den där nytankad och glänser, för i morgon drar jag till Öland. Hoppas på en fin dag eftersom det ska köras en massa bråte till majbålet. Det är nämligen lite renovering på gång och det kommer att bli så fint. Avslutar med ett foto från sonens och min utflykt till Ådalen förra veckan.
 
 
 
 
Sov så gott 😴
Jobbveckan är bakom mig och nu väntas en härlig ledig helg!
Jag börjar med en skön fredagskväll 😄!
 
 
 
Trevlig kväll!
 
😜
För ett och ett halvt år sedan lånade jag ut min gamla D60 Nikon till sonen då han var hemma över sitt skollov eftersom han hade anmält sig till en fotokurs i Australien. Det beslutet har jag aldrig ångrat eftersom han är grym. Kul när de dolda talangerna bara behöver lockas fram i dagsljuset. Många fotoutflykter kommer det att bli nu i vår och naturligtvis även resten av året.
 
 
Första måndagen denna månaden!
Känns ju helt ok 😄
Efter mycket letande och funderande på olika modeller så har jag kommit till skott. Jag är mycket nöjd med modell, antal växlar och naturligtvis den underbart fina färgen. Idag får det nog bli en cykelrunda i vårsolen.
 
 
Hoj hoj!
 
🚵
 
När sonen och jag tog oss en fotorunda idag så tog vi med ett av mina barnbarn som model. Modellen ville hellre fotografera själv och så fick det bli. Så där stod hon med kameran i ett stadigt grepp och letade objekt. Men som tur var så hade vi ju en kamera till. Har haft en fantastisk fin dag inför jobbnatten. 
 
 
 
 
 
 
Har du lurat någon idag?
Hahahaha....... Det...... har jag!!!!