Den kloka björnen Nalle Puh har alltid goda tankar om det mesta,
som att en dålig dag alltid kan bli bättre.



...då var det dax,
för jobb igen!
Natten mellan söndag och måndag har jag sovit i sjukstugan. Min stora dotter och hennes man ligger nerbäddade i var sin soffa med hosta och feber och de små rastlösa barnen fick nöja sig med sin mormor. Inte lätt med en tvååring och en fyråring när de knappast inte orkar med sig själva. Förhoppningsvis så blir de snart friska så de kan få njuta av det fina vädret.
I fredags så lämnade jag över nycklarna till de nya ägarna och det är med blandade känslor som jag nu försöker anpassa mig till min nya bostad. Efter allt stressande inför flytten så infinner jag mig fortfarande i något slags vakum där jag inte riktigt kan förstå att huset inte är mitt. Men efterhand som jag får ordning i mitt nya boende så kommer allt nog bli bra, får jag hoppas.


Det är ungefär så här jag känner mig för tillfället

God natt!
Idag fyller min kära dotter år



Tusen grattiskramar älskade Annelie på din födelsedag
önskar din Mamma

:-)
Jag har i alla fall tur med vädret.
Nu är det bara nio dagar kvar innan nycklarna ska överlämnas till de nya ägarna. Ännu så länge går allt enligt planerna. Som tur är så har jag fått vara frisk, för det hostas och kräks lite här och var i stugorna. Mitt nya boende är en hyresrätt nära havet och där finns många fina promenadstråk för mig och lurvetass så att saknaden av mitt hus inte blir allt för stor.



Hoppas allt är bra med er :-)


Fördelen med att jobba helg är att man kan lyxa till det med en sovaremåndag. Konstigt nog så sover man bättre på en måndag, sitter nog i sedan man jobbade dagtid för hur kul var måndagar då på en skala. Nu så är det bara två jobbnätter kvar sedan ska jag ha semester i 14 dagar. Kan vara skönt att fokusera sig på det sista i flytten utan att bli avbruten för att ta sig till jobbet. Kändes riktigt trevligt att sätta sig en stund vid datorn nu. Idag har Gozzi och jag eldat ris och torra löv, han är inte till så stor hjälp den där lurvetass men han är bra på att skrämma livet ur grannarna. Har jag berättat om vattenpumpen som gick sönder....inte trevligt...kostade mycket mycket pengar...så nu håller jag tummarna för att inget mera hinner gå sönder innan flytt om 16 dagar.



Lediga tisdagar är också trevliga dagar!

Kan en lördag börja bättre än att få se solen gå upp över havet ute på öarna. Det kallar jag löneförmån.



Ha en bra dag!

:-)
Är det något som jag gillar just nu så är det vädret, uppehåll, plusgrader och idag i alla fall skolsken. Allt går mycket lättare då. Pappas lilla stuga som han haft till salu är nu såld och nycklarna lämnades i går till de lyckliga ägarna. Så efter att ha lagt två dagar där på städning så kan jag nu lägga fokus på mitt egna igen. Nästan kom jag just på. Denna lilla stuga var full av möbler som nu står i mitt garage och dessa i sin tur ska ut på blocket idag. Så om en stund kommer lilla dottern och ska hjälpa mig. Men först frukost och hundpromenad.
Jag lovar er att jag inte ska glömma att njuta av det underbara vädret, fågelkvitter och den ljuvliga vårdoften.



:-)