Idag är en sådan dag när orden är slut, men bilderna från Gozzis och min promenad får tala sitt eget språk.












Dagens ordspråk.
Människor kan indelas i två grupper, en som går före och uträttar något och en som kommer efter och kritiserar.
 

I natt när jag satt vak så hittade jag en bok, som heter Minnet, En bruksanvisning av Natur och Kultur. Den handlar om människans mentala, kognitiva system, det vill säga minnet, används bland annat för att klassifiera, koda in, lagra och plocka fram information. I flera avseenden är detta system överlägset till och med den bästa dator.

Man kan ju då undra hur man kan glömma av den enklaste lilla information eller någons telefonnummer, kod eller namn på personer man väl känner.

Enligt bokens författare så liknas minnet som ett ofantligt bibliotek, full av information. Det gäller bara att lära sig framplockning.

Mycket läsvärt, jag får läsa vidare nästa gång jag kommer dit.



Så mina kära vänner passa på att njut av vår vackra natur. Det är säkert bra för minnet....
;-))
Eftermiddagen resulterade i en skön promenad i Fabbemåla. Jag fick en guidad tur av Glenn som sprungit i dessa skogar sen barnsben. Nilstigen, som den ev ska heta efter Glenns pappa, han är grundaren till en del av stigen som slingrar sig utmed Fabbesjön och som till sommaren ska bli en vandringsled i Sälleryd. Jag kan tänka mig att stigen framöver kommer att bli välbesökt. Nikon var med, för man vet ju aldrig.


Här på stenen kan man slå sig ner för att njuta av den härliga utsikten.


Kan det vara en bergsfink som bor här tro?


Storken hade också hittat dit.


Är det här kråke bo?



Det saknas något för mig idag, jag har blivit av med en timme. Jag har anmält stölden, men ingen vill inse att det kan vara och är problem för mig varje gång det sker. Det fungerar liksom inte när medvetandet och tiden inte är i liv med varandra. Ja, jag vet att det blir ljusare om kvällarna. Hur många bryr sig om det då, de flesta sitter ju ändå inne och kollar på tv eller har intagit soffan allt för tidigt. Jag borde ju tycka det är bra som får lite mera ljus som sällskap när hunden behöver ut.

Men, nu är det som det är och till hösten får jag ju min timme tillbaka.


Det finns flera än jag som saknar tiden
Fotbolls lördag blev det, men innan dess så var Emmie och jag på loppis i Jämjö. Vi steg upp kl 5 för att baka bullar och bruna rutor som vi hade med för att sälja. Oj vad vi sålde bullar, inte konstigt för de blev jättegoda. Lite annat sålde vi oxå, så när klockan var halv två så packade vi ihop och vi var nöjda

Sedan var det till att fixa lite innan Vi åkte till Jämjö igen men denna gången var det för att kolla boll. Killarna spelade mycket bra så fortsätter det så här så blir det mycket hurrande i trionlaget framöver. Nikon var med och som vanligt så blev det lite bilder till min blogg.


Jämjös målvakt hade det hett om öronen


Ola kavlade upp armarna och med hjälp av duktiga trionspelare höll han nollan.


Dennis nickade så mössan for


Många mål blev det, Dennis gjorde tre.


Det var inte bara denna spelare som föll för Trions spel


Kommer man inte förbi, får man hoppa över.


Då tar vi det stora steget vidare mot nästa match.

Heja Sverige!


Så vitt och fint som det var igår när vi jobbade och så blev det så grått och blaskigt i natt. Men eftersom man inte kan välja så är det bara till att gilla läget, tända ett ljus och så in med lite vedpinnar i braskarminen. En liten runda med Gozzi innan den goa sängen väntar med ett litet korsord och så sova en stund.

Ikväll så håller jag tummarna för Magnus som jag hoppas ska dansa till sig en glassko till sin medaljsamling. Jag tycker att han är en värdig vinnare till årets danstävling för att han hade ju inte de bästa förutsättningarna till att bli en bra dansare. Men han har verkligen visat hur man kan sväva fram på dansgolvet. Magnus har många styrkor inte bara muskelmässigt, bla att han bekräftar sin kärlek till sin fru och hur han hyllar henne för det stöd som är för honom. Starkt att inse. Så jag säger bara, HEJA Magnus.

....och så hoppas jag på lite uppehåll så att Nikon kan följa med på en liten promenad i em. Det är ju alltid något som man kan plåta i skogen.



Funderar på att köpa ett litet hus och pigga upp mig med,


med tillhörande lusthus och liten brygga.

Så fort solen skiner lite och det börja att spira i rabatten så tror man att våren är här. Jag borde veta bättre med tanke på att jag inte är nyfödd. Det är bara bra att våren dröjer lite, det är för tidigt ännu. Under natten hade det snöat och marken och alla knoppar var nu osynliga för ögat. Tog en runda med hunden och det blåste och det snöade från en mulen himmel. Men så kom solen fram och kollar man ut nu så kan man inte tro att marken var täckt av snö innan. Men nu är allt som vanligt igen och hittar man en plats i lä så kan man tro att våren är på väg. Ja, så var allt som innan.

Vattnet i forsen har också bråttom.

Det är alltid kul när överaskningarna blir så som man tänkt sig. Annelie trodde att vi skulle fira henne till helgen, men eftersom hon behövde piggas upp lite efter allt som hänt så bestämde vi att hitta på något till hennes födelsedag. Med hjälp av Andreas så kunde vi lura Annelie till att tro att det blev en lugn kväll att fira sin 28;de födelsedag. Men på mindre än 5 minuter var huset fullt av oss, mat och paket. Annelie blev så glad och W var fullt upptagen med att charma alla.

W tycker det är roligt med sagor.


Någon födelsedags puss blev det inte.


Efter maten blev det kladdkaka, glass och frysat bär.


W blev törstig av kakan och var bären hamnade syns ju......


Oj, va trött man blir av all mat och stoj.

En mycket lyckad kväll blev det och det var nog inte bara W som somnade med ett leende på läpparna.
Kram till hela goa familjen.


GRATTIS ANNELIE PÅ 28-ÅRS DAGEN



19810323 klockan 13.00 föddes en liten frusen flicka på karlskrona BB. Hon vägde 4280 och var 50cm lång hon föddes som barn nummer 375 det året. De fick lägga henne i varma filtar och göra en mössa av tubgas och så fick jag ha henne under täcket en stund, innan doktorn skulle göra sin rutinkontroll. Klockan 22.00 hade vi fått upp tempern till 36, 2 och de tycke att hon började att få lite färg i ansiktet. Tubgasen som mössa fick sitta på hela BB tiden för så fort den togs av så började hon frysa och skaka. Matning gick lysande och jag ammade i nio månader, lite värre var det med sömnen. Annelie hann bli över året innan hon sov sin första hela natt. Alltid snäll och lätt att ha med att göra, älskade att va ute och greja. Hennes yrkesval var redan avklarat i tre-års åldern. Hon skulle bli fröken. Skolväskan var packad långt innan det var skoldax och med avundsjuka blickar följde hon barnen som var på väg till skolan. Annelie har undervisat, hundar, katter, dagbarn,småsyskon, andras barn, dockor och mig då naturligtvis. Småsyskonen blev satta i skolbänken innan de kunde sitta och det var högläsning och matteräkning. Om jag har åtta kolor och vi är fyra stycken, hur många kolor får man då var? Det räknades på fingrar och tår. Annelie var alltid den som tog hand om de som behövde lite extra hjälp eller beskydd. Annelie tycket att det var alldeles för lite med ett namn och då är det ju bara att göra något åt detta, Man kan hitta på egna. Oh, vilka fina namn du har kunde man höra när Annelie räknade upp ALLA sina namn. Vad heter du? "Jag heter Annelie, Victoria, Jennyfer" svarade hon malligt. Sån var Annelie. Ja och yrkesvalet var ju redan klart så det behövdes ju inte funderas över. På en fest i Egby på Öland för tio år sedan träffade hon sin Andreas och för 18 månader sedan fick de sin lille W.
Många grattis kramar till dig min söta goa dotter.

.

Önskar din Mamma!
Det var ett lång ord. Idag har jag tränat på att fotografera avsparkar. Det ska liksom ske i rätt ögonblick, inte innan eller efter som det är nu. Men träning ger färdighet, inte bara för mig utan även grabbarna på plan. Naturligtvis blev det mycket annat från fotbollen fotograferat.
















Det är bara de skott som inte skjuts som man kan missa till 100%

...och för mig är det bara att träna vidare med min Nikon.



Det börjar närma sig.

Så var det då fredag och jag har hunnit med hur mycket som helst idag. Städat, tvättat, rastat Gozzi, fotograferat Tiilybebisar och blommor, lagat mat, vikt tvätt och nu så bloggar jag lite. Jag ska ju jobba många nätter nu och då kan det va skönt att bara lägga fokus på att sova, äta och gå med Gozzi.








Ha nu en riktigt mysig fredagskväll och så håller vi tummarna för Magnus i kvällens dans.
 
Nalle Puh tycker till.
Alla är olika men lika betydelsefulla.

Kom hem från fotboll på Västramark för en stund sedan. Stelfrusna fingar och skallrande skelett. Men efter en stoooooooooooooor kopp te och uppvämd rispåse sitter jag nu vid min datorr och kollar Gert Fylkings vandrarblogg. Igår när jag körde hem från Kalmar mötte jag två reflexklädda herrar, just det, Gert och Robert som var ute och gick. Fick veta att de hade fotograferat en raggarbil nere vid min infart. Så på Gerts vandringsblogg kan man se mitt fina mjölkabord och den gamla vattenkannan som står på. Kolla själva på Gerts Vandrarblogg sidan fem, där ser ni en raggarbil och bakom där skymtar man mjölkbordet. Synd jag inte va hemma kunde ju bjudit på kaffe.

Idag har jag varit ute med Nikon för att se om jag kunde hitta lite objekt att föreviga. Mycket roligt.














Det är kul med bilder. Jag valde att inte skriva några undertexter för att inte påverka betraktaren. Titta och fundera över vad du ser. Skriv gärna en rad eller två, kul att höra vad just DU tycker :->

Snart är det fredag och det betyder jobb. Tänk att det redan gått nio dygn sedan jag jobbade sist. 

Sparka inte av dig täcket för det ska bli kallt i natt också.

Enligt Nalle Puh
Att hjälpa någon är en stor sak att göra.


Vilket underbart väder man blev mottagen av i kalmar då jag steg av planet idag.  Solen har nog visat sig i Stockholm me kan jag tänka. Säkert har de små valparna rusat runt på soldäck och tröttat ut sig. När jag kom hem så fick Nikon följa med på stadsvandring, man kan bara njuta när solen tittar fram. D-vitaminbrist... lider nog många av just nu. Jag lider av att mina trumhinnor inte återfått sin naturliga form efter flygresan. Om någon har förslag på åtgärd mottages detta tacksamt innan jag blir tokig. Man vågar ju aldrig mera flyga om man ska behöva utstå denna smärta.

Från sparkväder........


......till parkväder på 35 minuter.
 
Några bilder från Nikons stadsbesök







Jag hoppas på lika fint väder i morgon för då hade jag tänkt ta lite fina bilder på Gozzi.
Sov gott mina kära bloggläsare.

En sista goz med valparna, naturligtvis så grät Balder hjärtskärande när jag avslöjade att det var inte hos mig han skulle bo. När jag packat mina saker finns det inte plats för en valp, inte ens för han ena framtand. Men i mitt hjärta finns det plats. Men, men ibland är saker och ting som det är. Det har varit så härligt att vara här, promenader, go mat, valpegoz, underbara Annica o Yngve, mycket hund snack och hundbilder.

Så här fort går tiden.

Tack för allt!
Kram

Pratade just med Emmie, "solen skiner och det är så skönt" sa Emmie som var ute och gick med Andreas. Här sitter vi i Stockholm och tittar ut över ett vit landskap medans snön dalar ner från himmlen med stora vita flingor. Trodde inte mina ögon igår när planet landade, att det var så mycket snö här uppe. Men i valplådan är det full fart med vassa tänder och mycket spring i benen. Vi hade hoppats på fint väder så de små kunde vara ute lite. En av valparna råkade smita ut när vi släppte in Ronja i valplådan och han blev snopen över snön som fastnade i hans päls. Snabbt in igen.


Annica klipper klorna på "Balder".


Bellman sitter och drömmer sig bort.


Skönt att slappa efter maten och hela korgen för sig själv.


TITTUT......

Medans Annica och jag grejar med alla valparna ligger mormor Fina i soffan och har det gott.



;-)

När vi rastade hundarna idag så var Annica och jag i en konstig skog på Notholmen, det var där vi hittade barkkyssen och gozeskogen.


Barkkyss


Gozeskogen

Tänkte på en sak idag;
Tre rader som tar några få sekunder att läsa, kan påverka en för hela livet.

En gång är ingen gång, men två gånger kan bli en vana. Första gången jag flög så var det till London, jag och en kompis skulle dit för att kolla runt lite. När vi kom till flygplatsen så blev jag lite fundersam över om vi skulle åka med det planet som råkade va det enda på hela landningsbanan. Det var det!!!!!! Ett lila avskavt med någon reklam på sidan. Det skumpade och dånade och stolarna var inte sköna. Men idag var det annat, oj vilken skillnad. Fort går det me, start i Kalmar och så 45 minuter senare är man i Stockholm. Ja ja... allt det vet ni ju naturligtvis redan, men för mig så är det stort. Jag hade turen att få fönsterplats, satt med näsan tryckt mot rutan och kollade ner över vårt vackra landskap. Killen som satt vid sidan om undrade nog va jag glodde på, han kollade konstig. Men å andra sidan är det en viss tjusning att köra me om man har trevligt sällskap.

Kryss i himlen va fort det går att förflytta sig med flyg, om man inte råka mötas mitt på.

Väl framme så blev det valp lådan en stund innan vi fikade. Sedan gav vi oss iväg för att rasta  de stora hundarna.


Valparna fick snutta lite på sin mamma på soldäck (solen saknades) medans Annica och jag fixade rent i valplådan.


Gozzis syster Vassfjärden`s Ella


Annica tränar sina vovvar.


Nu ska jag fortsätta gosa valpar......hör av mig senare.

;-))



När jag fyllde år fick jag jättefina rosor som jag torkat och nu gjort en tavla som minne.

Blommor, färg och tittskåp


Sönderklippta torkade rosblommor


Nu är den snart färdig. Den kommer att bli fin på en av väggarna i Egby.


Gick en runda  med Nikon idag i Annelies o Andreas trädgård i jakt på vårblommor. Lite krokus hade letat sig upp och var på väg att slå ut.



När vi sedan kom in för att se hur bilderna blev så passade W och jag på att kolla in min blogg. Att kolla när killarna spelade boll tyckte W om.


W kollar på korten me morbror Dennis när han spelar boll.    Foto; Annelie Törnström


Undrar vad W kollar på nu?                      Foto; Annelie Törnström

Innan fotbollen gick Gozzi och jag en runda i Lyckeby bakom Lyckåvallen. Där gjorde vi vissa fynd. Gozzi hittade en fasantupp som som galet skrikande gav sig iväg, men Nikon hade jag inte redo. Mina objekt som jag hittade var lite lättare att fotografera.





Så var det dax att ge sig till planen för att kolla boll. Många roliga bilder blev det idag som jag har plockat ut några nedan. Killarna gjorde sex mål . Bra jobbat och mycket nöje för öss.


Dennis i nickduell









Målglädje


Publiken var på plats.





Gott minspei


Måååååååååååååååååååååååål blir det.





Vänner är som änglar som lyfter upp oss på våra fötter,
när våra vingar har problem med att komma ihåg hur
man gör när man flyger.

....för att polisen ska sätta en stor röd lapp på Bettan längre så nu kommer det att bli många turer till Egby. Idag, väldigt tidigt åkte pappa och jag till Egby för att packa ner det sista av deras saker. Trodde vi. Pappa satt vid köksbordet och ojade sig över att det aldrig tar slut. När vi hade fyllt hela min bil, så var det väldigt mycket kvar. Då ska ni veta att vi kört hur många lass som helst innan. Men det är inte det enda vi gort, jag har städat och pappa har formklippt min tuja och så har han gått 29 rundor i trädgården.

Då ska vi se hur många bollar det blir denna gången.


Så måste man vila och kolla så det blir bra, ringa lite me.


Nu så är den snart klar.

Det har varit en härlig dag och solen tittade fram en stund. Jag har inte hunnit gå någon runda idag för Gozzi har varit hemma hos Jimmie. (Men snart) Det har mest blivit städa, fika med pappa och så måste man kolla lite här och kolla lite där. Nikon och jag gick en runda i trädgården för att leta vårtecken och det har börjat spira, små knoppar som letet sig upp från vinterträdan.


Snödropparna växte så fint utanför uthuset.


De röda luktagott ljusen från Ikea fick vara med under fikastunden.


De första möblerna är på plats, det blev en liten mys och läshörna.

Nu ska jag gå en långrunda med Gozzi innan jag träffar John Blund. Det blir ju ingen sovmorgon i morgen heller så då vore det ju bra om jag kunde komma i säng innan det är dax att stiga upp. Önsketänk.

Nalle Puhs tankar
Ingen är perfekt.
Ty fastän Uggla var vis på många sätt och kunde läsa och skriva sitt eget namn GUGLA, gick det i alla fall alldeles tokigt med besvärliga ord som MÄSSLING eller ROSTAT BRÖD.

God Natt ;-)

Efter en utsökt måltid, två omgångar alfapet med efterrättuppehåll, gick vi en runda på trossö i månskenet. Det är fullmåne ute och mångatan lyste upp hela Stumholmen. Det är skönt att avsluta goemat med lite promenerande.


Kortet är taget från Emmie och Andreas köksfönster


Favorit kladdkaka från Annelies recept, med frysta bär, grädde och vaniljglass.

Nasse och Nalle Puh tänker till:
Ibland är du underbar även när du inte vet om det.
Du är viktig på många sätt för många människor.

Sov Gott!

När jag gick hem från jobbet idag så kändes det som om jag skulle ha långsemester, ska vara ledig i nio dygn. Med tanke på att man ibland inte hinner hem och vända förrän man står utanför dörren på jobbet igen. Ska bli så skönt. Igår gick Gozzi och jag till Lyckeby, det var jätteskönt ute och vårvindar fick nog många att ge sig ut. Jag träffade hundägare, en kattägre som var ute och rastade sin kelgris och andra som promenerande som också verkade njuta av att komme ut. Det är bra att folk rör på sig. Vi gick för att hämta Bettan som skulle bli klar under eftermiddagen. Bettan blev så glad när vi hämtade henne, hon startade nästan innan jag hunnit närma mig startlåset. Spann som en katt och inga missljud från avgasaröret, det lilla som var kvar. Men nu så är hon redo för lite längre turer igen utan att jag får hjärtsnörp så fort man ser en polisbil. Funderar på om jag ska kosta på mig en dragkrok me, kan va mycket bra att ha.


Balder fem veckor från Tyresö ska få besök av mig på måndag.

Gör som Nalle Phu och Nasse
Sjung din själ varm, så bara sätt igång och tiddelipomma lite.




I dag ska Bettan till doktorn för att få nytt luftrör, färskt blod och filter och lite annat. Det blir dyrt men det är Bettan värd. Hon kämpar och sliter för att ta mig till jobb och andra upptåg. Gozzihåren som låg som en matta har fått smaka på snabeldraken och alla lister har blivit smorda.  Barnen och en del andra (utan att nämna några namn) tycker jag ska köpa ny bil, men det går bara inte att göra slut med Bettan, hon är en del av mitt liv. Så medans jag ligger i sängen och sover ligger Bettan på operationsbordet.
Lycka till Bettan!
....och jag blev så blöt om både skor och strumpor.
Chill é Dilledagen bjöd på god mat, långpromenad, blöta kläder, blöt hund och trevligt sällskap. En varm brasa och god fruktsallad passade bra till reprisen av melodifestivalen, medans tonerna av Snälla Snälla Snälla.......klingar från tv-apparaten. En lite runda upp på vinden för att bli av med en kartong som jag råkat snubbla över några gånger gav också en nostalgitripp bestående av min gamla handväska som råkade dyka upp. Väska som hamnade i en kartong någon gång på 80-talet ligger nu med innerhållet på köksbordet.  På framsidan av väska står Lotta Love med stora bokstäver, efter en låt som var väldigt poppis på 80 -talet. Min jobbarkompis på Lumalampan skrev dit låtens titel med en röd penna, än idag kallar hon mig för Lotta Love när vi träffas. Nu till vad jag hittade i väskan, massor av kvitto 1978-1982, sedelklämma, flyttkort, noteringshäfte för personkonto, identitetkort i försvarsmakten, parkeringstillstånd och massor annat. Det kostade 25 kr att ta med barnet till doktorn, gratis idag. Med tanke på att jag fick ut 1000 kr när skatten var dragen för 10 dagars föräldraledighet så gick det nog en hel del pengar till landstinget.  Jag hittde också en utskrift av ett horoskop från 1980. Jag är våg och den planeten som härskar är venus. Min lyckodag är onsdag, lyckotal är 5, lyckofärg grå, jag är diplomatisk som människotyp, min lyckosten är opal, jag ska inte ha förhållande med någon som är född i kräftan eller stenbockens tecken. Jag har lätt för att anpassa mig och jag har konstnärlig skapargåva. Jag hatar orättvisor och kan kämpa med näbb och klo för att bringa rättvisa. Ja...det kan nog stämma.


God frukt........


...blev till en underbar god fruktsallad.

Konstigt men sant!
Hjärter kung är den enda Kungen utan mustasch
i en klassisk kortlek.

Vaknade till en mulen, regnig och blåsig dag. Kände som om jag just somnat när klockan ringde. Men eftersom det skulle va boll på Rosenholm så var det bara till att äta lite frukost och klä på sig massor av kläder. Gozzipromenaden hann vi med på R-h innan spelet började. Nikon tyckte inte om vädret idag, tror nog ingen gjorde det. Men det blev lite bilder som synes nedan. Efter att trion spelat så gick vi 3 km rundan innan vi kollade på Fjärdsjömålas första match.

Första matchen blev filmad...


Först en passning sedan är bollen min igen



Oj då! Var du där...


Först hämta..


....sedan skotta på mål.


Ola hänger på tork.


Måååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååål.




Efter jobbet så styrde Bettan nosen mot Kalmarhållet. W och jag skulle tillbringa dagen tillsammans medans mamman och pappan tjänade sitt leverbröd. Frukost, skogspromenad, mata pollarna, middag, sova middag och sedan fika med Annelie har varit dagens aktiviteter. Nikon fick också följa med för att hålla koll på vad vi haft för oss.


Här sitter näsan...


....munnen hittar vi här.


Leende guldbruna ögon har jag ..........



Här bak brukar det komma ut.....på mammas polle?!


Kolla Roooooooooooooooooooooooooooobert W är i tidningen...


Dax att plocka ihop.......God Natt och Sov Gott

Somnade sent vaknade tidigt. Hoppades på att solen skulle visa sig men vaknade till en grå vardag. Men min önskning gick i uppfyllelse senare under dagen. Gick en runda med Gozzi innan mötet som jag skulle på i handikappnämnden. Jag som nästan aldrig möter någon på våra promenader träffade flera stycken. Solen letade sig fram så molnen fick ge vika och i skogen var det riktigt skönt. Kände att vårluften killade mig i näsan. Snart så kommer sipporna. Längtar....


Lite mera sol så kommer snart knopparna ur sin vinterdvala.



- Vad tycker du mest om av allting på jorden, Phu?
- Tja, sa Phu, vad jag tycker om ....och sedan måste han tänka en stund.
För fastän det var förfärligt gott att äta honung, så fanns dett ett ögonblck
innan man började äta den, som var nästan bättre, men han viste inte riktigt
                                                   vad det kallades.
Lånat från Saras blogg;-))

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Lotta
2. Ett ord på fyra bokstäver: Leka
3. Flicknamn: Lisa
4. Pojknamn: Liam
5. Yrke: Lärare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Långkallingar
8. Mat: Leverbiffar
9. Sak i badrummet: Läppstift
10. Plats/stad: Lönneberga
11. En orsak att vara sen: Ledig
12. Något man skriker: Löööööööööööööööööööööööööööööööön
13. Film: Lucky Luke
14. Något man dricker: Lingonsaft
15. Band: Lars-Christer´s :-))
16. Djur: Leijon
17. Gatunamn: Långgatan
18. Bil: Lexus
19. Sång: Leende guldbruna ögon

Mitt besök på Saltö i fredags resulterade i lite bilder under Gozzipromenaden.

Tack ska ni ha för er samarbetsvilja.....


...inte lätt att hålla andan hur länge som helst.....


Snart är bryggan full av båtar


En härlig liten ö att ta med sig fika och bara sitta ner.

Vilket gott väder vi har haft i helgen, kallt men rätt påklädd så har det varit skönt. Jag har inte hunnit så mycket mera än jobb, Gossipromenad, fottbollsmatch, sova och äta. Igår var det träningsmatch på Hasslö på grusplan som gällde. Grabbarna var laddade som vanligt och det blev vinst igen.  Nikon var med och övervakade som synes nedan.

Paken har köpt nya jeans från JC.