Ni vet det där sista som alltid ska ta sådan tid att få till. Det där lilla extra som gör helheten. Det är ju bara, vågar inte ens tänka efter men säkert 5 år sedan allt annat blev klart på toan. Idag har jag sågat, spika och kliat mig i huvudet. På frågan om jag är nöjd så är svaret "supernöjd". På nästa fråga om varför det dröjt så länge, så passar jag på den. 
 
 
 
 
 
Nu lämnar jag ön för några timmar!
 
😉
Dagjobbaren har sökt en nattjänst. Vet att alla studier visar på att det är bäst för hälsan och kroppen att jobba dagtid men jag tror inte det stämmer på mig. Så nu får kroppen och hälsan ge vika för välmåendet. Jag håller tummar och tår stenhårt.
 
 
Härliga öland bjuder på friska vindar och några droppar från skyn.
Skördefesten har börjat!
 
😀
För många år sedan så fick jag ett blad från en krukväxts som jag beundrade varje gång vi var hos en brukare som vi hade. Jag skulle bara dela på bladet, trycka ner snittytan i en blomkruka med lite jord och på med en plastpåse. Inte för att min blomma har varit lika stor och frodig som modersplanatn var men det kan ju ha sin förklaring. I våras fick jag för mig att jag skulle göra om samma procedur en gång till, sagt och gjort. Nu flera månader senare börjar det att spira under påsen. Alltid kul när det lyckas.
 
 
 
 
Solig och förväntansfull måndag 😃
Söndag och valet är lätt!
Jag väljer allternativ vänster 👍
 
 
 
 
Härliga soliga lediga söndag 😃
Satte mig vid min dator för att kolla på lite foto, blir alldeles varm i hjärtat.
 
 
 
 
 

 
Så nu har jag drömt mig bort en stund!
 
:-)
 
Varför ska det vara lätt? Jag gav 30-åringarna ett pussel i present. Helt ärligt så trodde jag nog att de skulle tröttna innan det blev klart. Men nu så är sista biten på plats. Lite klurigt har det nog allt varit. Hoppas jag!
 
 
Jag ska nog hitta ett ännu svårare 😅
Måste göra lite annat än skrapa, vet att jag borde göra det där tråkiga klart men nu behövde jag verkligen en litet paus. Spaden åkte fram och gatstenen letades upp från den igenvuxna delen av trädgården. Har en liten hörna där jag sparat lite av varje för kommande bruk. Nu har en del av detta fått sin plats i trädgården. Inte riktigt färdig ännu men jag måste ju jobba också. Hur som så är jag nöjd, eller rättare sagt mycket nöjd. Får se om jag har lust att fortsätta skrapa nästa gång jag är ledig, troligtvis inte 😳, för att gräva och fixa med trädgården är mycket roligare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trevlig fortsättning på fredagen 😃!
 
Vaknade tidigt
klarblå himmel
solen värmer
fåglarna kvittrar
frukosten smakade underbart
välmåendet sprider sig
laddning pågår
NJUTER ❤️
 
 
Nu tar jag cykeln ner till havet!
 
😃
Nu är jag här igen, är ledig efter jobbhelgen och vädret ska bli underbart så jag passar på att njuta av ölandsluften ett par dagar. Får se vad jag hittar på i morgon när jag vaknar, en sak är säker oavsett, frukosten serveras ute i det gröna. 
 
 
 
Njutvarning!
 
😃
....... är det lättare än andra att stiga upp tidigt.
 
 
 
😀
 
Att vakna med hjärtklappningar innan man ska till jobbet är ingen höjdare. Jag vaknade upp mitt i en dröm. Det var en familj som skulle passa min valp medan den var liten. Efter någon månad skulle jag hämta hem min lilla (trodde jag) bruna sötnos rumsren och redo för att vara med mig på jobbet. Synen som mötte mig när jag stod där öga mot öga med något som liknade en övergödd gris mer än en hund fick mig att fullständigt tappa andan. Jag fattade ingenting, damen i familjen log samtidigt som hon lämnade över kopplet och sa att hon nu äntligen skulle få sova ut. Jag släpade iväg med min gris som var en hund eller hur det nu var medans alla frågor snurrade i mitt huvud. Som tur var så ringde alarmet så att jag kunde ta ett långt andetag. Konstig dröm enligt mig, den skulle nog även få en drömtolkare att klia sig i huvudet. 
 
Synd jag inte drömde om dina skönheten!
 
 
 
😅
När jag för några dagar sedan hittade en gammal Nokia som barnbarnen leker med när de är i stugan så kom jag att tänka på när jag skickade mitt första sms. Minns du när du skickade ditt första sms? Jag sitter iallafall på en spårvagn i Göteborg är påväg för att träffa en kompis när det plippar till i mobilen. Jag hade fått ett meddelande, lite teknisk som jag trots allt är så fick jag fram meddelandet där min kompis skriver att vi ska träffas på ett annat ställe och att jag skulle skriva tillbaka när jag närmade mig. Läsa och få fram ett sms var ju en sak, men skriva, där krävdes det mer övning än en spårvagnstur i Göteborg. Ni vet när man skulle trycka flera gånger för att få fram rätt bokstav och hur i hela fridens namn raderade man då 😳!!? Jag fick iväg ett sms där det i princip inte stod något vettigt, som tur var så kunde jag ju ringa 😉.
 
 
 
Ha en fortsatt fin dag!
 
😃
När jag inatt sittande vid min dator när jag egentligen borde sovit kom jag av en händelse in på olika hormoners betydelser för kroppen. Det är inte första gången som jag är helt tagen över kroppens funktioner med allt vad det innebär. Signalämnen och hormoner som ska samspela för att vi ska få balans och känna oss tillfreds. Jag har under en tid lev med ett stresspåslag som i längden inte hade varit bra att utsätta sig för. Som tur var så drog jag i nödbromsen i tid, det hade annars helt säkert kunnat sluta med den berömda väggen. Känner nu att jag har kontroll och med de förändringar som jag tänkt göra kan det bli hur bra som helst. Har idag på morgonen suttit i solen utanför min lilla stuga och njutit av Ölandsluften sörplandes på mitt goda te. Det bästa stället som finns för återhämtning och för att komma fram till kloka och förnuftiga tankar. 
 
 
 
Serotoninet och endorfinerna flödar!
 
😃
Solen skiner varje dag och jag har semester, ska bara göra ett litet avbrott för en jobbnatt. Sedan är det dags för att köra till lilla stugan igen. Jag har massor av trevligheter på gång. 
 
 
 
Måndag och en ny vecka att fylla med trevligheter!
 
😃
Här sitter jag med mina vita bleka ben efter att ha jobbat hela sommaren och undrar om det verkligen kan stämma att det redan är september. Det var ju för tusan nyss juni. Men, men inget att hänga läpp för, oavsett så har det varit en fantastisk sommar med många festligheter och den lilla trippen med mamma till skånelandet var mycket trevlig. Jag lever på hoppet om att sommaren inte är slut för att det blir september. Idag tex är det 23 grader ute och har jag tur så kanske mina ben hinner få lite rosa färg innan kvällen. 
 
 
Önskar alla en fortsatt bra dag 😃!