Bobilen packad och kurs inställd, i tidig morgonstund passerade vi Stora Hammarsundet då vi körde över Hammarbron. Solen var på väg upp och utsikten var magisk. Någon minut senare så fick vi njuta av ännu en vacker vy då vi körde över Lilla Hammarbron. Den nordligaste delen av Vättern är fantastisk fin. Många skyltar och flera val, ibland tog höger eller rakt fram, denna gången blev det vänster. Semester är ljuvligt 😁!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Redan 26 grader i skuggan 👍
Jag är länets största badkruka. Inte ens när det är sommar hoppar jag i med förtjusning. Jag brukar stå där på bryggan och hålla koll på de andra som badar. Mycket viktig uppgift enligt mig själv, inte har man tid att bada då. Eller så står jag med fötterna på strandlinjen och plaskar lite, skyller på att badstassen ligger hemma. Det har hänt att jag badat i början på Juni, mest för att då har jag det gjort. När det blir 26 grader i vattnet badar jag gärna.
 
1
 
Nu har jag semester, perfekt väder!
Något bad blir det inte, råkade glömma badkläderna.
Tror kassen står innanför dörren 🤣🤣
Ibland när tillfälle ges så brukar min dotter och jag servera på bröllop tillsammans med en kompis till mig. I helgen var det dags att hjälpa Madde och Daniel att få till en lyckad fest. Mycket trevligt på alla sätt. Alltid så spännande att se och uppleva alla glada gäster som är uppklädda och fixade dagen till ära. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu är det måndag, jobb i natt och i morgon sedan drar vi iväg på lite nöje.
😁
Undrar ifall inte tiden också har fler ben nu än förr!!??
 
 
Trevlig fredag till er mina vänner!
 
😁🐾
 
Varje år så tar pappa och jag en tripp över bron för att kolla på syrenerna. Allt blommande kom på en och samma gång i år så jag har haft lite hjärtsnörp över att syrenerna skulle hinna blomma om innan vår lilla tripp. Men som tur var så stod de i full blom och de luktade ljuvligt gott. Fantastik dag med solsken och fågelkvitter. Vi körde även ner till Stora Rör som ligger så vackert med utsikt över Kalmarsund.
 
 
Känn hur gott syrenerna luktar!
 
 
 
 
 
 
Det gäller att passa på!
 
😁    
Jag (vi) njuter!
 
 
 
Gräset klippt och 
nu blir det fika❣️
 
Min kära arbetskamrat frågade ifall jag kunde tänka mig ta lite foton på henne och islandshästen. Klart jag ställer upp på det då hon frågade så snällt. Så fin hon blev med sina  medeltidskläder och sin tjusiga häst. 

(null)

😁
Det är mycket prat om arbetsglädje i vår förvaltning nu. Många hänger med huvudet, trötta av alla förändringar och krav på att hinna med alla nyheter och uppdateringar. En del får slita för två medan andra inte jobbar alls. Att jobba inom vårdyrket både ger och tar. Det är många individers olikheter som ska tillfredsställas. Mår man då inte så bra själv så är det inte lätt att orka se behoven. För egen del så trivs jag alldeles utmärkt på mitt jobb, energin skaffar jag mig på fritiden. 

(null)
 
Snart sängen!
Det är nu ett år sedan denna svanslösa lilla krabat flyttade in i mitt hem och hjärta. En kille som är så underbar så det finns inte ett ord som kan beskriva honom. Han är helt fantastiks på så många sätt. Vilken tur att jag gav med mig till slut, är man hundmänniska så är man och då känner man sig inte hel utan en fyrbent vän vid sin sida. Förhoppningsvis så kommer vi att få väldigt mycket kul ihop de kommande åren.
 
 
 
 
🐾
Härliga helgen är över och jag skrattar fortfarande. Minsta dottern har fyllt 30 år och det firade vi i helgen. Jag fixade maten och tilltugget till 40 personer, hela festen var så lyckad. Med en nöjd dotter så blir även mamman nöjd. Det var inte slut på firandet för igår söndag så blev vi bjudna på fika hos svärdottern som också fyller nu i maj. Vi satt under äppelträden som är i full blom och njut av solen som letade sig ner mellan grenverket. Första våren i deras nya hus. Så spännande att se allt som växer upp både där det ska växa och där det inte borde växa något. 
 
 
Nu ska Eddie och jag ut i solen!
 
😁☀️
Det var ju nyss som du var en liten nunnis min älskade dotter ❤️ och låg i mammas famn. 
Många goa skratt och galenheter har vi allt hunnit med 🤣❣️
❤️Ett stort grattis på din 30-års dag min fina och underbara dotter ❤️
 
 
 
Ses om några timmar ❤️
Vilken härlig helg med glada hundar och deras förare. Vi har tränat, pratat och planerat. I lördags var vi i Kalmar för att göra MH på EddieUnik och 8 av hans kullsyskon. MH är ett test för att beskriva egenskaper hos hunden av bruksraser som ett underlag i avelsarbetet. Syftet är att beskriva hundens sociala förmågor som rädsla, aggressivitet, lekfullhet, passivitet m.m Alla syskonen var grymt duktiga och vi var alla mycket nöjda över våra hundar. Man får inte glömma bort att de endast är 1 år och att det finns mycket som snurrar i huvudena på våra små pälsklingar. I morgon börjar lydnadskursen. Det ska bli trevligt och förhoppningsvis lärorikt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
🐾❣️
 
Aussie,
Förstår inte att det kan växa så mycket i min fina grusgång.
Men nu är gräset på en helt annan plats. 
Såååååå nöjd!
 
 
 
👍☀️
Vitsippor, gulsippor och blåsippor!
Underbart❣️
 
 
 
 
Härliga våren ❤️