Resan hit gick mycket bra och alla flygen passade sina tider. Det var underbart att krama om sonen igen. Inte konstigt att han trivs bra i detta underbara klimat. Solen skiner varje dag och vi har bara latat oss nu i borjan. Idag ar vi i Plaza for att shoppa lite och da hittade jag ett internet cafe. Var ju bara tvungen att passa pa att skriva lite om hur vi har det. Inga foto idag pa nagra vilda djur som springer runt, ni far vanta tills jag kommer hem. Igar visade sonen runt oss pa universitetet som han studerar pa. Vi akte buss dit, mycket smidigt att ta sig vart man vill med buss har. Alla ar grymt snalla och hjalpsamma. Hoppas ni har det bra hemma och att solen fortsatter att skina. 
 
 
Lite svart att skriva utan vissa vokaler :)
....och sa kanns det betydligt battre att ha ont har i Australien!
 
 
Då var det dags för resan! Dagen som det varit så länge till, en underbar vår, en ännu underbarare sommar som vi nu har bakom oss. Även om det varit lite tveksamt de sista veckorna hur det skulle gå med resan eftersom min skada och denna värken som gjort mig galen satt vissa käppar i hjulet. Två friska ben och en svärson som har två väskor att hålla reda gör det nu möjligt för avfärd. De få gånger jag kunnat suttit vid dator kan räknas på min högra hand - det hade annars varit ett perfekt tidsfördriv nu när jag inte kunna göra något annat, men det har bara inte funkat. Men! Nu så....flera läkarbesök senare och en resväska som dottern packat sitter jag här för att skriva " Hej då Sverige och alla vänner" för om några timmar påbörjar vi resan till sonen och Mooloolaba. Mooloolaba ligger på Östra sidan i Australien ca en timmes bilväg från flygplatsen i Brisbane. Sonen ska hämta oss vid flyget 05.10 på tisdag morgon, hahaha...vänstertrafik...!!! Eftersom nu alla varnat för spindlar, ödlor, ormar, krokodiler och flera tusen andra småkryp så fick det bli ett foto på en oskyldig liten kopparorm från lilla Sverige.
 
 
 
 
På återseende mina underbara och tappra bloggläsare.
Hoppas ni haft en härlig sommar!
 
Uppdatering kommer, så håll utkik :-)
 
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!
 
Mellan den 1-3 aug pågår skärgårdsfesten inne i Karlskrona centrum. Staden fylls av musik och andra trevliga aktiviteter, mycket är gratis men en del kostar pengar. I det vackra vädret som bjuds kan man ta en tidsresa i vår skärgård, göra ett strandhugg i en vikingaby i Valshall, på vägen tillbaka så stannar man till vid Aspö Mad för att njuta av Skärgårdssextetten medan en mumsig sillmacka passera din gom. Tröttnar man på att åka båt eller trängas med andra så kan en helikoptertur visa allt som du missat till fots. För min egen del så öppnar jag fönstret till dotterns lägenhet och så är jag en dela av festligheten men på behörigt avstånd från tacklingar eller andra farligheter. Döttrarna uppdaterar om allt roligt som händer på stan med jämna mellanrum så jag missar inget.
 
 
Hoppas ni andra har lika fint väder som jag!
 
Snart blir det trösteglass, i stora lass :-)
...börjar det bli att inget göra. Som tur är blir det mycket gos med barnbarnet eftersom jag är inneboende hos dottern. Var tillbaka hos ortopedläkaren igår och det kommer att ta tid med läkningen, men vi har bestämt att resan blir av i alla fall. Som tur är åker vi inte förrän den 18 augusti, så förhoppningsvis kommer jag att må mycket bättre då.
 
Glädjespridaren <3
 

Helt otroligt!!!
Den 1 augusti idag!!!
Hur gick detta till?