Här regnar det efter bästa förmåga, inte så mycket som det var sagt från början utan lagom. Jag har en valp som älskar regn. Han rusar gärna runt för att hoppa och leka. Jag kan väl inte påstå att jag är lika ivrig som familjemedlemmen över att behöva var ute. Efter två nätter på jobbet och lite frusen så här dagarna efter så vore soffan med ullfilten den bästa placeringen för mig.  Kom just in efter tredje hopp-och-spring-kiss-rundan med EddieUnik, nu puttrar soppan på spisen ska bli gott med lite värmande. Regn behövs så det är bara till att hoppas det kommer mera. Jag ska ju ändå jobba 🤗. 
 
 
 
Sista fredag i denna månaden!
Hej, vad det rullar på 😁
Idag ska jag göra ingenting. När jag väl tagit mig hem så ska krypa ner i sängen på direkten och där ska jag stanna så länge så att jag minns inte när jag stannade där så länge senast. Önsketänkande ..... men viljan finns att bara slappa hela dagen och det måste väl endå vara en bra början. Hoppas det regnar lite också så blir det ännu skönare att slappa innan det är dages att dra till jobbet igen. 
 
 
God Morgon!
God Natt!
 
😁
Vaknade upp till en solig dag på Ön och det är näst intill vindstilla. Har haft lite innesysslor idag trots det fina vädret. Mäter runt fönster inne till kommande foder, inte ett mått som är det andra likt men det är ju det som är tjusningen med gamla hus. Lite snett och lite vint. Var ute i potatislandet och hackade upp ett stånd så nu väntas det nypotatis och matjessill, såååååå gott. Till efterrätt blir det egna jordgubbar med glass, men det får vänta en stund. 
 
 
 
Soliga hälsningar!
 
☀️😃
Medan vi roade oss i Busfabriken idag så fick EddieUnik leka med sin syster hos uppfödaren. De 
är så underbara dessa två gosenosar tillsammans så man bara smälter. De har badat, busat och passivitetstränats. Han ligger nu helt utslagen i lilla stugan efter att han slukade sin mat. Det är nog lika bra att jag också nattar mig nu.
 
 
 
Det sägs att regnet är på ingång ❤️?!!
 
🤗
Man måste hålla vad man lovar, så ett besök i nya busfabriken fick det bli. Tjejerna leker och är väldigt nöjda, medan mormorn analyserar. När vi är färdiga här så drar EddieUnik och jag till favoritstället på Öland. Ps glassen var väldigt god 🤗😄.
 
 
Hoppas ni haft en trevlig midsommar!
 
😍
Öland bjuder just nu på bästa torsdagsvädret. Lagom med sol, lagom temperatur och lagom med måsten. Som sagt så är det alldeles underbart. Snart kommer husvagnarna att rulla in och ikväll blir det grill och ett glas rött. Ska bli så trevligt. 
 
 
 
Ha en trevlig torsdag!
 
😃
Nu är alla fönster på nedervåningen i lilla stugan på plats. Första gången jag putsade mina nya fina fönster så var jag så underbart nöjd. Mina gamla fönster var repiga efter många oförsiktiga handlag och hur mycket eller hur ofta jag än putsade så var det ogjort arbete. Jag har länge haft nya fönster högst upp på min önskelista. Nu är det bara lite foder runt alla fönster och lite annat finlir kvar innan allt är på plats. Tusen tack till bästa snickarhjälpen, slår man sina kloka huvud ihop kan det inte bli annat än perfekt. 
 
 
 
😃
Hejsan på dig du sköna sommar. Efter en härlig helg med minimalt av avkoppling, med massor av måsten gjorda i stugan, så har jag ändå njutit av det fina vädret och den sköna värmen. Bonnabrännan sitter där den ska, kommer att passar perfekt till midsommarklänningen. Vad jag kan se i min lilla kristallkula så ska det fina vädret hålla i sig några dagar till. Det tackar jag skärskilt för.
 
Eddie inspekterar den fina ej grävvänliga stenrabatten. 
 
😁
Då var det dags för första barnbarnet att gå ut 9:an. Tänk vilken spännande tid hon har framför sig med kommande gymnasiestudier, övningskörning, jobb och en massa annat. Ha ett riktigt fint sommarlov mitt älskade ❤️ barnbarn, det sista innan vuxenlivet tar vid 😅.
 
 
 
Ses snart!
 
💞
Jag älskar granäpple! Granatäpple innehåller mer antioxidanter än någon annan frukt eller grönsak. Dessutom kan granatäpple lindra eller förhindra en rad allvarliga sjukdomar. Men jag nöjer mig med att konstatera att granatäpple är nyttigt och gott. Många undviker frukten för att det är så jobbigt att få ut kärnorna. Men det finns knep. 
 
 
 
Solen skiner!
 
😁
Varje vår så åker pappsen och jag vår lilla runda då han ska köpa jord, hönsgödsel, gräsmattenäring och vårblommor. Som tack för hjälpen så får jag köpa något och mitt val bli alltid de har små sötisarna. Pappas komentar och undran är alltid detsamma om att jag verkligen inte ska köpa något annat. Han tycker att jag ska köpa den större varianten av penséer så det ser något ut 😃. Men de växer ju till sig och varje år är jag alltid lika nöjd över över mitt val och att de blommar så mycket och länge. 
 
 
 
Semster är ljuvligt!
 
😁
 
Har haft en underbar och trevlig helg med familjen i Göteborg. 
Bilderna får tala lite för sig själva 😃. 
 
 
 
 
 
 
 
Solen sken nästan hela lördagen 😂!
 
😁
Den årliga häckklippning är avklarad och som alltid när lillebror är igång med klippen så blir det otroligt bra. Brorsdottern och jag samlade ihop kvistarna som jag sedan ska köra till återvinningen i veckan. De hade ju tyvärr inte öppet igår. Hur som så är det alltid lika skönt när syrenhäcken är klippt. 
 
 
 
 
Vet ni vad??
Om en timme går jag på semester 👍👏👏!
Sedan är jag ledig till midsommardagen 😃
Mycket som växer i min trädgård på Öland är vackert och alldeles underbart. Mina pioner, fruktträden, plymspirean och mycket annat. Men jag gillar verkligen inte allt som växer i min lilla trädgård. Det växer nämnligen brännäslor nästan över allt, jag klipper och river upp de rackarna hela tiden. Jag blir lika irriterad varje gång jag brännner mig på en nässla som jag inte har sett. De rackarna har ett grunt rotsystem som sprider sig med underjordiska utlöpare. Ska de utrotas så måste alla rotbitar väck annars dröjer det inte länge förrän nya nässelskott letat sig fram. För några år sedan så la jag ut markduk på ett nässelrikt ställe med väldigt gott resultat. Men hur skulle det se ut med hela trädgården nerbäddad i svart. kanske det finnns  grön markduk😃? 
 
 
 
 '@
 
 
 
 
Nässeljakten fortsätter!
 
😂
 
 
Då var det Junis tur att komma på besök, önskevädret är regn på natten och massor av underbar sol på dagarna. Eftersom jag går på semester om två nätter och ska vara ledig till midsommarafton så vill jag ju njuta av lite värme. Öland har fått påhälsning och lilla valpen älskar att vara där. Inte så konstig i och för sig. I morgon är det dags för den årliga häckklippningen. Helt otroligt vad den vuxit de sista veckorna. Såg i vattentunnorna att det även kommit regn, det är ju bra att vattna med så slipper jag ta av vattnet i brunnen. Annars är det mycket valpgos och lite träning som upptar min tid.
 
 
 
Trevlig pingst!
 
😁