Grattiskramar i massor till mormors goa 
kille på födelsedagen!
 
 
Vi ses om några timmar 💞
Hela härliga helgen har vi varit i stugan för att fira sonen och hans käraste som både fyllt 30 år nu i augusti. Så kul att nästa alla som var bjudna kunde sova över. Fredag och lördag bjöd oss Ölandstokiga på underbart väder med sol och värme på dagarna och en stjärnhimmel på natten som kunde få vem som att hissna. Trevliga gäster med massor av skratt och alla andra tillbehör som gjorde den fulländad. Måste visa ett litet foto på festens minsta deltagare. Synd inte husse och matte glömde honom här. Så mysig liten kille. 
 
 
Friska vindar på ön idag!
 😃
För 30 år sedan föddes du min älskade son! 
❤️ Det har varit 30 fantastiska och underhållande år ❤️
 
 
Ses snart!
🎉😅🎂🍸💐☀️😂😘
Grattiskramar i massor till farmors goa unge på födelsedagen!
 
 
 
Snart ses vi 💞!
När jag kom upp till stugan så såg mitt lilla träd helt brunt ut. Det måste gått väldigt fort eftersom det inte var så längesedan jag var där. Som tur är så kan ju igelkotten fortfarande husera under trädet, men jag undrar ifall det kommer att klara sig. Det har aldrig sett ut så här innan Iallafall. Jag skulle aldrig ha skojat med min pappa att jag tänkte flytta trädet till en annan plats 😳.
 
 
 
 
 
Lördag hela dagen 😆
 
Det är alltid lika kul att få förmånen att vara med och föreviga när någon ska gifta sig. Så när sonens kompis för någon helg sedan skulle gifta sig så ställde både sonen och jag upp med var sin kamera. Mycket vackert bröllop med alla tänkbara tillbehör. Fick även förmånen att vara med på festen för att föreviga hela kvällen. Vackert väder, god mat, glada och trevliga gäster blev en oförglömlig dag och kväll. 
 
 
Så var det fredag igen!
Semestern närmar sig 😃
Skrivbordet som överlevde tippen har idag blivit avlutat och skrapat. Det kommer att bli så fint när det fått lite färg på sin bleka kropp. Har inte bestämt vilken nyans ännu men det lutar åt svart eller vitt, kanske grått.
 
 
 
 
Fortsättning följer!
 
😃
Min stundande semester är nästan greppbar nu, ska i och för sig jobba 60 timmar till men det är rätt så nära. Just nu så längtar jag väldigt mycket efter min semester av olika anledningar. Konstigt nog så ser de flesta inte ett dugg utvilade ut som kommer tillbaka från sina semestrar så kanske det vore bättre att fortsätta jobba. Hur som så tror jag att min lilla stuga längtar efter mig, så det är lika bra att jag tar ledigt i alla fall.
 
 
Nu ska den inbitne nattjobbaren som jobbar dagtid
och börjar jobba kl 7 försöka få till en träff med John B.
 
😴
Samma himmel, men vackrast på Öland!
 
 
Härlig ledig lördag!
 
😃
Idag när jag körde till jobbet så sa de på radion att någon i närliggande byhåla hade fått skrapa rutorna på morgonkvisten. Jag drog ett djuptandetag och bytte genast kanal. Sådant skitprat vill inte jag höra på när jag sitter i bilen alldeles för tidigt, sömndrucken och fortfarande lite varm efter nattens goda sömn. Visst är det bara augusti eller har jag missat något 😁?!
 
Ledig helg!
 
 
 
Trevlig fredag!
 
😄
Det är på natten det händer. Kolla riktigt noga får du se.
 
 
Lilla stugan på Öland 😴
För några veckor sedan så var jag och lilla mamsen ute på en liten födelsedagstripp. Min mamma fick en upplevelse i födelsedagspresent av mig och mina barn, som hon blev mycket glad över. Trevliga dagar med god mat, fint väder och massa hyss. Kan ni gissa vart vi varit?
 
 
 
 
 
 
👍🚙
...... är fynd för mig!
 
 
Jag riktigt ser framför mig hur fint det lilla skrivbordet kommer att bli.
Bildbevis lär komma så småningom 😄
 
 
Fredag!
I natt blir det jobb 👍👏
Blev så glad när jag kom till jobbet idag,
snälla och omtänksamma arbetskamrater jag har.
 
 
 
😍