Jag öppnar min famn för ett nytt spännande år!

 
Va rädda om er
och glöm aldrig bort
att livet ska man inte ta föregivet.
 
 
Idag har jag inte gjort någonting, om jag bortser från en timmes träning, evighetsduschen och min fantastiskt goda lunch. Blåsten viner utanför mitt fönster och träden gungar i takt med härliga toner från Zara Larssons senaste. Så här gott kan det vara mellan jobbnätterna på bästa arbetsplatsen. Sitter just nu och summerar året 2016, helt klart ett mycket bra år i alla möjliga och omöjliga vinklar. Oavsett så är det hälsan och mina nära och kära som ger det bästa ur livet skafferi. Jag är så tacksam varje kväll innan jag somnar över allt som berikar mitt liv. Hoppas att 2017 ska bli minst lika bra. Ska fundera ut lite trevligtheter medan jag tar en ny smak från min tekalender, har missat några dagar nu när jag varit på annat håll. Många goda smaker kvar att njuta av.
 
 
Hoppas ni inte blåst bort i stormen!
 
🎄⛄🎉
Julafton är passé och juldagen närmar sig sitt slut. Härliga lediga dagar med barn och barnbarn ger massor av energi efter många dagar med julgransförsäljning. Avkopplande med lite ledigt innan jobbveckorna drar igång. Snart börjar jag mitt nya jobb. Ska bli skönt med en nattjänst igen. 
 
 
God Natt
och fortsatt trevlig julhelg 🎄
Helgen har varit väldigt grön, julgransförsäljningen är påbörjad. Fler och fler väljer att klä sin gran tidigare än innan, de vill njuta av doften och grönskan innan jul för efter nyår så åker både tomtar och granen ut igen. Förr var det omöjligt för mig att bara tänka tanken att granen skulle kläs så långt innan julafton. Men jag har ruckat på så många traditioner genom åren så det spelar mig ingen roll längre. Men det där med plastgran är inget för mig, då är jag hellre utan. Det har varit en väldigt trevlig helg på många sätt. Helt ofattbart att det bara är två veckor till julafton. Ni ska bara vet vad jag längtar för det är MIN jul med de bästa. Ska bli så kul med lite bus, mat, massor av kärlek och andra trevligheter.
 
 
Då var det kvällen igen och jag ska lägga mig
tidigt!
 
Sov Gott!
 
:-)
Fredag och jag har ledig dag. Då får det bli en sväng till lilla stugan. Måste kolla så att tomtarna sköter sig när jag inte är där. Blommorna ska också få sitt. Nu är frukosten på plats så det är lika bra att ge sig av. För en månad sedan såg det ut så här när jag kom upp till stugan. Med tanka på att det är 8 plus ute nu så blommar väl snart krokusen.
 
 
Önskar alla en bra dag!
 
🤗
För några dagar sedan så började vi på jobbet prata om olika tillbehör till mat. Det skulle serveras raggmunkar och då sa jag att lingonsylt är ett måste som smakupphöjare. Någon annan sa att det skulle vara socker och jordgubbssylt som tillbehör. Som ni säkert redan förstår och ser framför er så var snacket i full gång. Ketchup till stekt sill och pannkakor. Socker till kroppkakor och potatismos. Senap på kålpudding och jordgubbsylt till biffen. För egen del så är jag nog rätt så traditionell med tillbehör till mat, men vet att jag gillade ketchup på stekt ägg i min ungdom något som jag aldrig skulle kunna tänka mig idag. Hallonsylt till pannkakor gillas.
 
 
 
Några timmar till, 
sedan väntas sängen 😃
Samlar du på något? I så fall är du en av tre som samlar på något. Förut samlade jag på hundar, har fortfarande min lilla samling kvar i några lådor bland alla andra i förrådet. Där finns nämnligen 157 st i alla möjliga storlekar och material. Har tänkt framöver att jag ska plocka fram de hundar jag gillar mest och sätta i ett fint skåp. Just nu så samlar jag inte på något speciellt, möjligen fina minnen och upplevelser som jag bevara i ett av de inre rummen. Tar inte så stor plats men de ger både välmående och hälsa. 
 
I helgen är det dags för Julmarknad på fina Bubbetorp.
Även i år får de klara sig utan det stämningshöjande snötäcket.
 
 
Fredag och jag ha helgen räddad!
Jobbet väntar!
 
:-D