Ordet "Präst" kan få en till att tänka med skräck eller med glädje på vistelsen i kyrkbänken.Vissa präster kan man lyssna på i evigeheter och man kan nästan komma på sig själv med att man inte andats på ett tag, medan andra kan få en till att fundera om man sovit en stund eller om man bara varit ouppmärksam. Möjligt att jag har förutfattade meningar om hur bra en präst är om den är ung eller gammal, kvinna eller man. Äldre manspräster får mig väl inte att tänka på lättsamma kyrkobesök precis, men annat var det med Julle. Prästen Julle som döpte de små flickorna i Ölands minsta kyrka var en lättsam och trevlig präst som på ett sätt fick fram sitt budskap utan att vara sövande. De små flickorna gillade nog också Julle för de var så tysta och snälla i kyrkan.
 
Egby kyrka
 
Ella
 
Natasha
 
Natashas Gudföräldrar är Pers flickvän Sarah och Per som är Natashas farbror
 
Ellas Gudföräldrar är Dennis som är morbror och Sanna som är kusin med Ella
 

Är ni på Öland så besök gärna Ölands minsta kyrka,
på sommaren är där öppet dagtid,
så det är bara till att stiga på.
 
:-)
 
 
 
 
Snart ska vi ha tjejträff med god mat och massor av mys. Kunde nästan känna doften av den goda maten när min dotter ringde för en stund sedan. Nu väntar jag bara på att äldsta dottern ska komma bilande från Kalmar. Just nu skiner solen och det är bara 28 grader ute, Gozzidjuret har lagt sig halvvägs under sängen i hopp om lite svalka. Efter nattens regnfall och åska så trodde jag att det kvava skulle försvinna, men det kan ju vara mera muller på G.
 
Härliga busiga William
 
Ha det nu gott i värmen!
 
:-)
Hej då till min underbara semester som har varit fylld av alla de ingredienser som en lyckad semester ska ha. Familjen samlad, underbara vänner på besök, god mat, lite regn, härliga soldagar, sena nätter.......och mycket mera. Dubbeldopet av de små nya flickorna i familjen gick enligt planerna, häliga sommarminnen (bilder kommer ). Det var svårt att slita sig från min underbara lilla plätt på Öland för att ta sig till jobbet i går eftermiddag. Gozzi fick jag nästan släpa in i bilen. Hans bedjandeögon sa " snälla bara några dygn till". Så medan jag knegar på här hemma så fortsätter mina små fåglar under taknocken att slita med sitt.
 
 
 
 
Hörs snart igen!
 
:-)
 
 
Förberedelserna inför dubbeldopet av de små tjejerna som vi ska ha i Ölands minsta kyrka på lördag pågår för fullt. Först ska jag bara jobba en natt till innan bilen ska packas och det sista inhandlas innan jag drar mig uppåt förhoppningsvis till ett Öland med klarblå himmel och skinande sol.
 
Grattis på tremånadsdagen mormors små hjärtegryn, Ella till vänster den 11 och Natasha den 13 juli
 

Ha en fin helg alla,
jag återkommer med bilder så fort jag kommer hem igen :-)
Tog med mig kameran till jobbet när jag var där senast.
Tur, för det är mycket att fotografera en tidig morgon.
 
 
 
 
 
Ha en bra dag!
Rådjur,
Oj då!
Här har det hänt lite sedan jag var inne senast. Ni ska veta att jag fick tänka till nu när jag satte mig vid min dator igen efter två veckors frånvaro, alla dessa lösenord. Kikade runt lite här på blogg.se innan jag började skriva mitt inlägg, ännu så länge ser det ju ut som om allt är till det bättre. Kan ju vara det som var menigen med ändringarna :-). Men som det är med andringar, det tar lite tid att hitta allt.
 
 
 
....en midsommar helg som började med dans runt stången och god mat med nära och kära slutade på universitetssjukhuset i Linköping på våning 19. Dottern skadade sin hand då hon vurpade när de körde crosscart på Öland. Lilla Natasha var hemma hos mig i stugan. Efter ett telofonsamtal från svägersk-Ann så fick vi ta bilen till Kalmar medan dotter och pojkvän åkte ambulans. Efter en amningsstund på Kalmarakuten körde vi vidare mot Linköping. Den olidliga smärtan hindrade inte dottern från att kämpa på med att amma sitt barn. Det är mycket att vara tacksam över när det händer saker, Vi hade tur i oturen. Man kan leva vidare med fyra fingrar kvar på högerhanden även om vi sörjer den amputerade nu. Vi har varandra, det viktigaste av allt.
 
 
Tusen tusen tack till alla som funnits där
alla har ni varit väldigt viktiga
var och en på sitt sätt.
 
Kram