Valpen blev väldigt glad idag då jag plockade fram fågelbadet. Först så blev det en liten oskyldig lapning som snabbt övergick i en vild plaskning. Den blöta valpen tog sig sedan friheten att börja gräva sig en grop för att sedan somna söt och smutsig. 
 
 
 
 
🤗
När väldens bästa lillebror med son är behjälpliga med trädfällning då kan det inte bli annat än bra. Det går snabbt när man är många, åtta tallar föll, grenar och kvistar var borta på ett nafs. Så nu ligger de där uppsågade och klara redo för att bli bräder. 
 
 
 
 
Vågar man hoppas på lite regn idag tro!
 
👍😁
Måndag och ny vecka, Maj är på väg ut och Juni på väg in. Jag är ledig till fredag och det ska bli såååååååå skönt. Mycket ska hinnnas med och det ser jag verkligen fram emot. Mamma fyller år och Lilla Eddie Unik blir hela 11 veckor. Har jag tur så kanske det även kommer lite regn och eventuellt en liten åskskur på det. 
 
 
 
Sommarvärme hela helgen!
 
😃
 
Det blir mycket vilande på dagarna för lilla EddieUnik nu när det är så varmt ute. På kvällen blir det full fart och då snackar vi full fart. Igår var vi och badade, doppade fötterna var nog mer nära sanningen. Annars gillar rasen att bada, så med tiden blir det säkert ett vattendjur av min lilla valp också får jag hoppas. Skogspromenader står högt upp EddieUniks lista i alla fall.
 

Skynda skynda lilla mor ska firas!
 
:-D
När vi körde hem från Jönköping förrförra veckan så stannade vi till vid en väldigt vacker kyrka av trä Tänk så många sevärda kyrkor det finns i vårt fina Sverige, denna lilla vackra kyrka med alla sina målningar tar nästan priset. Fantastisk miljö och allt i gammal stil. Titta och njut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
😃
Idag är det lilla lurvret 10 veckor och det är nu en vecka sedan jag hämtade honom. Allt går mycket bra, ännu så länge har inga större missöden skett. Toalettbesöken sköter han om utomhus med bravur. Lätt att ta med och som tur är älskar han att åka bil. Vi har inte varit i stugan ännu men det kommer i veckan. Ska bara jobba lite först. Tanken är att EddieUnik ska följa med till jobbet lite längre fram. Det är lika bra att rutinerna funkar hemma först innan han får börja jobba. Solen skiner så idag ska vi vara mycket utomhus. 
 
 
Ha en bra måndag 🤗
Förra måndagen åkte jag till Jönköping med tåg. En sträcka som inte är så lång, trotts detta hann jag utsättas för fyra byten. Inte nog med det, jag höll även på att bli avslängd efter första bytet eftersom personen som bokat min biljett till dagen efter inte gällde dagen före. Efter en stund i telefonen så fixade det sig och jag kunde fortsätta mina tågbyte. Väl framme så blåste det småspik men jag skulle ju ändå vara inomhus så det löste sig det också. Svenska cykelstäder skull ha möte och jag hade fått förmånen att vara närvarande. De passade på när många representanter i cykelsverige ändå skulle vara på plats dagen efter på cykelkonferensen som i år hölls i Elmias lokaler. Hur som så var det många intressanta möten och trevliga dagar i cykelns riktning. Det är bra att vi gör en satsning i hela Sverige och att alla kommuner bidrar till en bättre infrastruktur som gör det möjligt för att invånarna ska välja cykel som bästa färdmedel i närområdet. 5 km borde ju de flesta klara att cykla, då vår stad som ligger på en begränsad öyta finns det ingen möjlighet att alla ska kunna ta sig med egen bil till stadens jobb eller skola så som den växer med invånare. Som med allt annat så tar det sin tid, men min förhoppning är att ungdomarna ska se värdet av att de snabbare kan ta sig fram med hjälp av en cykel. Det måste bli "inne" med att cykla igen. Staden yta är ju som sagt inte så stor. Vi har hållet på ett par år nu med att förbättra cykelframkomligheten, kommit en bit på väg men det är en hel del kvar att göra. Mycket roligt att få vara en del av detta arbete. 
 
 
 
 
Finns inget att förlora, allt att vinna!
Miljövänligt och hälsosamt!
 
🚴‍♀️
Det tar sin tid att vara småbarnsförälder. Så ska ju allt annat hinnas med också. Behöver inta jobba i alla fall, har tagit lite semester. Försökte lägga in om matteledigt men det gick inte igenom. Konstig kan jag tycka. Det är en väldigt rolig och underbar hund som jag fått förmånen att vara ägare till. Första natten var han lite ledsen, natten som var gick hur bra som. På dagarna så ska det ätas och busas, sova en stund och så börja det om igen. Så är det ju alla kisse och bajsrastningarna som ska göras, ännu så länge har det inte hänt något missöde inne. Fortsättning följer.
 
EddieUnik gillar att gräva.
 
God natt!
 
😴
Idag är ingen vanlig dag!
 
 
 
Grattis på din dag kära dotter!
Ses snart ❤️
Efter en händelserik natt på jobbet ska det bli skönt att sova!
 
 
😴
Har varit en sväng hos valparna idag, de är så söta, modiga och tuffa.
De skuttar runt och snubblar, skakar av sig för att sedan fortsätta att busa.
Sonen var med för att föreviga de små.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart är natt 3 av 3 avklarade!
 
😄
Då var gårdspumpen klar för ihopsättning och redo för att komma på plats. Det var nog ett tag sedan den fick sig en makeover, kan nog påstå att det var på tiden att vi tog tag i detta. Det ska bli underbart att ha tillgång till vatten igen, så jag kan diska och dricka hur mycket te jag vill. Brunnslocket passade perfekt, kan inte vara annat än nöjd. Till hösten när det inte är så mycket vatten i brunnen ska den tömmas och rengöras från en massa goja från botten. Måste göras eftersom det ramlat ner en massa när det andra brunnslocket inte var så tätt. Den är fantastik fin invändigt med stenar staplade på varandra, har varit nere och inspekterat den för några år sedan. 
 
 
 
 
 
 
 
😁
 
Maj är mycket trevlig att umgås med. Känner redan nu trots att det bara gått en dag att vi kommer ha mycket roligt tillsammans. Ibland bara klickar det direkt, som om man känt varandra hur länge som. Det känns både behagligare, varmare och mera grön på något vis. Kanske Maj har varit lite sval idag men det skulle bli mycket bättre framöver har hon lovat. 
Vill ni se dagens projekt? Här kommer det iallafall. Mycket nöjd.
Före och efterbilder. Svårt att tro det är samma spis. Bläster, min nya leksak.
Den kommer att bli så fin i lilla stugan
 
 
 
 
😁