Just nu snöar det så mycket att jag inte ser bort till den lilla viken där änderna brukar simma runt när inte isen ligger. Snöovädret skulle hålla på hela eftermiddagen så man får ju bara hoppas att flingorna inte blir större än vad de är nu för då bygger det på snabbt. Är ju bara tvungen att köra väderleksraporteringen först så att ni vet läget. Kan ju glömma bort det annars.... :-)
 
Annars så har jag varit hos sjukgymnasten. Nya övningar som kommer att ge mig massor av träningsvärk i hela kroppen. Ska bli skönt för jag gillar att ha träningsverk. Min sjukgymnast är toppenbra och väldigt duktig, har koll på allt som har med kroppens alla dela att göra. Han har föresten koll på mycket annat också, vet inte hur många språk han sa att han kunde. Så har han humor och det kan nog behövas i hans yrke.
 
Men nu ska ni få veta vad jag ska ha till middag idag. Jag blev så grymt sugen på soppa efter att jag varit hos sjukgymnasten så jag stannade till vid butiken för att inhandla vad som behövdes för att få till ett smarrig hopkok. Morötter, palsternacka, rotselleri, purjolök, potatis och lite kött. Läste i en tidning för ett tag sedan att sötpotatis skulle vara gott i soppa så en sådan fick det också bli. Sötpotatis är ju egentligen en perenn ört och tillhör vindeväxterna, stjälkarna är ettåriga. Det finns många olika färger på sötpotatisens kött, jag valde en rosa rotknöl. När jag sedan stod här hemma med min sötpotatis så tänkte att sådana kanske jag skulle börja odla, men så lätt verkade det inte vara eftersom denna knölen kräver väldigt mycket värme. Precis som jag då med andra ord. Om nu inte knölen är behandlad med något sort medel som gör att den inte ska växa så kan man plantera den inomhus ifall man vill prova. Undrar vad det kan vara för giftigt medel i den potatisen, måste jag kolla upp. Troligtvis så kommer jag att överleva för jag köpte bara en och det ska väl kroppen klara av att rensa bort. Hur som helst så kommer min soppa att sitta fint när den väl blir klar. Kanske skulle ge mig på att göra klimp också. Det kom jag ihåg att mamma alltid gjorde i soppan och vad jag minns så var det väldigt gott.
 
 
 
 
 
 
Slörp på er!
 
:-)
 
 
Träffade en granne idag när jag var ute med Gozzi, han började prata om sitt nya liv som han påbörjat efter nyår. Vi pratade lite om vad det är som gör att man inte alltid lyckas när man sätter sig för att göra en förändring i sitt liv. Oavsett vad så är det säkert avsaknad av motivation som sätter käppar i hjulet. För grannens del så var det en släkting som hade blivit sjuk och nästan fått lämna in sin rock för gott som gjort det lättare för honom att ta tag i sitt egna liv. Alla hans tidigare försök hoppades han nu skulle vara ett steg närmare att äntligen lyckas. När jag sedan fortsatte min promenad så kom jag att tänka på den gången när jag efter ett halvårs bearbetning släckte min sista cigarett. Om bara några dagar så är det över 20 år sedan och ett av de bästa besluten jag gjort för min hälsas skull. Beslutet har jag heller aldrig ångrat och vad som än hänt så skulle jag aldrig fått för mig att börja att röka igen. Då är ju bara frågan hur man skaffar sig den där motivationen man behöver för att få till en förändring i sitt liv, vad det nu än må vara.
Tittut till förändringarnas år!
 

Önskar er en underbar fredag!
 
:-)
Är så glad för idag hittade jag min kristallkula som jag så ömt packade ner inför min flytt från huset. Så nu sitter jag här och siar om framtiden och enligt den kan jag se att det ska fortsätta att snö ett tag till. Jag ser även att solen ska skina på lördag. På tal om snö så fick grannkommunen mest snö av alla kommuner i hela Sverige igår. Då måtte vi ha kommit på andra plats för det är sjukt så mycket snö som har kommit. Nog om vädret.
 
 
Loppisfynd är ju alltid kul. När dottern och jag var ute på en liten promenad när vi var i Australien så råkade vi se att de hade loppis in på en liten gata. Det var en välgörenhetsförening med prylar som andra hade skänkt som de hade till försäljning. Vi köpte en barnbok på engelska och så mitt fina billiga fynd som är en potta, passar ju bra till Lotta. Det fanns mycket fina grejer som jag gärna velat köpa men pottan var det enda som fick plats i bagaget. Härliga minnen som ploppar upp när jag ser min potta som jag har stående i badrumsskåpet med lite öron hänge i. Visst är den söt? Under pottan så är det en liten liten karta över Australien. Det lilla underlägget under pottan har barnbarnet Nea gjort till mig. Passar perfekt.
 
 
Så måste jag passa på att varna er för Bosse Bulldog, ger man honom pekfingret så snor han åt sig hela handen.
 
 

Med dessa rader så önskar jag er en trevlig kväll!
Nu ska jag och lurvret ut på promenad :-)
Hamnade framför min tv ikväll och det tillhör inte vanligheten att jag blir sittande där. Programmet handlade om lille Alek på 9 år som varit cp-skadad sedan födseln. Hans envisa kamp för att kunna gå var helt otrolig att se. Trotts sin ringa ålder så var han så målmedveten med träning och vad han ville så det nästan tog andan ur mig. Jag satt där och snörvlade medan han kämpade med sina smärtor efter en stor operation som han genomgick utomlands. Kolla gärna på reprisen som kommer 30/1 i SVT24, 1/2 och 2/2.
Annars så har det snöat hela dagen, ca 20 cm snö och det är inte nog med detta för det ska fortsätt snöa i morgon också. Får se om de hunnit med att ploga gc-vägen tills i morgon så man slipper plumsa runt i en snövall.
 
 

Dags för bingen!
 
:-)
 
Inte utan att jag blev lite snopen när jag gick ut med hunden för en stund sedan och upptäcker att det kommit 15 cm snö på några timmar. På sina ställen är det mera snö än så eftersom det blåser kraftigt. Det skulle visst hålla på att snöa hela natten enligt metrologen. Håller det på i denna takten så är det inte säkert att jag hitta bilen i morgon när jag ska iväg. Vägarna är såphala nu så man får hoppas att de som måste ut i trafiken redan ikväll kör försiktigt. Idag när jag körde upp till mina föräldrar så låg det en bil i diket och då hade det här ovädret inte ens börjat.
Så nu sitter jag här med tända ljus, gott te och fin musik medan vädret härjar på utanför mitt fönster. Gozzi var väldigt snabbrastad ikväll och det är jag tacksam för. Tror att jag för ovanlighetens skull ska lägga mig i tid, lovar inget eftersom risken är stor att jag inte kan hålla detta löfte.
Tidigare idag då jag var ute på promenad med lurvetass så kom jag att tänka på lycka och att man med en endaste liten bokstav förvandlas ordet till något mindre trevligt som olycka. Så medan jag gick där och sparkade snövallar så försökte jag komma på flera sådana ord som låter så trevliga och härliga att säga och som blir vassa och hårda med ett lite o framför. För vist låter det trevligt att säga välkommen, gillar, smaklig, aktsam, artig, attraktiv, begåvad, behag.... istället för otrevligt, ogillar, osmaklig.... 
Oj vad jag hunnit med en massa funderande idag, har även hunnit att städa lite även om det bara var väldigt lite. Eftersom jag inte installerat något nytt redigeringsprogram på min nya dator till mina fågelbilder som jag tog i dag så får det bli en gammal bild med mysfaktor
 
 
 
 
God Natt!
 
:-)
 
 
 
 
 
 
Idag så ska jag fylla på med lite extra järn. Greppar alla halmstrå för att ge kroppen vad den behöver så här i vintertid. Det är ju inte utan att man känner sig blek, trött och sliten så här års. Eftersom januari börjar närma sig sitt slut och februari är för mig en snabb månad så ser jag ljuset i tunneln. Det är bara mars som ska genomlidas, men jag ska minsann hitta på massor av trevligheter så kommer den månaden också att försvinna i ett rasande tempo. Men för att inte önska livet av sig själv så är det bara att inse att det ännu så länge bara är januari. Idag blir det drömsallad som ska berika med båda järn och grönska. Var sak har sin tid, frukost först.
 
 
 
Ingredienser till Persiljetabbouleh (4 port)
½ dl gojibär
1 fång eller 2 krukor krussallad
1 fång eller 2 krukor bladpersilja
2 avokado
1 dl pistagemandlar
2 msk olivolja
 2 msk citronjuice
En nypa salt
 
Blötlägg gojibären 30 min
Hacka all persilja, skär avokado i bitar.
Grovhacka pistagemandlarna.
Blanda försiktigt ihop med gojibären.
Ringla över olja och den pressade citronen.
Blanda ordentligt igen och servera.
 
 
 

Jag brukar bara göra till två portioner. Fetaost är mycket gott att ha till.
Salladen är jättegod att ha till stekta färsbullar
eller vad man själv önskar.
 
Ha en bra dag!
 
:-)
 
 
Det är många som fått känna på vinterns alla segdragna sjukdomar. Influensa, kräkningar, hosta, feber och en ständigt rinnande näsa. Jag vågar knappast inte skriva det, men ännu så länge har jag klarat mig. Jag hoppas att det beror på att jag började med extra tillskott av vitaminer för några månader sedan som innerhåller vitaminer, magnesium, rosenrot och antioxidanter och så lite praliner av mörk choklad på lördagarna. Som tur är så har jag en hund som behöver ha sin rastning varje dag och det kan ju göra sitt till naturligtvis. Något som jag skulle behöva är SOL. Kan inte förstå hur det kan vara så mulet var eviga dag, Eftersom det ska snöa i morgon så lär väl det här molntäcket stanna kvar några dagar till. Ska köpa mig en bukett uppiggande tulpaner idag - tror jag väljer rosa.
 

 

Önskar alla en trevlig söndag!
 
:-)
 
 
För hundra år sedan så skulle vi hålla oss i form för nationens skull. Nu ska man hålla sig i form för sin egen skull. För hundra år sedan så uppmanade hälsotidningarna staten att utbilda folket, bygga bättre bostäder och anlägga parker. Idag så uppmanas vi att förändra oss själva. Meditera, hitta tid för träning och lära oss laga nyttig mat. När jag var hos sjukgymnasten i veckan så kom jag knappast inte fram för alla som var där för att träna. Nyårslöftena måste uppfyllas, får se hur länge det håller i sig. För mig går det bra, mitt nyårslöfte är inte så svårt att hålla...."dricka mera vatten" :-)
 

 
 
Idag blir det barnbarnsgos!
 
:-)
Nu drar jag ner mössan och på lovikavantarna för att snart ge mig ut på kvällsrundan med goseGozzi. Fredag har det visst varit hela dagen men jag har mest glidit runt på min ostmacka. Min lilla lista som jag skrev för att inte glöma bort det jag skulle komma ihåg tog jag för en stund sedan och skrynklade ihop. Inte för att jag var klar med den utan för att jag inte gjort något åt att få den färdig. Men jag har fotograferat lite och det är ju alltid trevligt. Tog lite självporträtt idag, men när jag kollade lite närmare på de här i datorn så påminde de rätt så mycket om bilden nedan. Så nu vet ni hur jag ser ut idag.
 
 
 
Hoppas och önskar att du får en härlig fredagskväll!
 
Kram
 
Det är bara till att kura ihop sig!
 
 
Svinkallt i Staun!
Karlskrona är känt för att det alltid blåser,
när det inte blåser så stormar det :-)
Idag har Gozzis glada och livliga syster Ella fått lämna jordelivet för att springa på de eviga vidderna. Pigg ena dagen och dödssjuk den andra. Så tragiskt för min uppfödare som misst två hundar i sjukdom på kort tid. Tur jag hann göra ett besök hos uppfödaren i november så att ja fick kela om Ella en sista gång.
 

 
 
 
 
Hur många gånger har jag inte sagt till mig själv att jag ska lyssna mer till min magkänsla. Så när den där känslan fanns när jag vaknade idag så steg jag upp ur goa sängen trots att den ville jag skulle stanna kvar med allt njutbart som den hade att erbjuda. En skitdag med andra ord och det hade jag säkert sluppit om jag blivit kvar där jag var då jag vaknade. Inte nog med detta, tröstade mig med några pepparkakor och nu brinner det i min hals liksom drakens eld ur hans mun. Letar nu som tok efter en liten vit tablett, som brukar göra susen, men som troligtvis är slut. En ny dag i morgon och nya beslut som ska tas. Sover på saken!
 
 
Nattinatti!
 
 
 
Idag är jag lite mer urblåst än vanligt! Som tur är så har jag hållt mig på benen hela helgen. Små korta steg med hasande gång. Kan det vara därför jag har träningsvärk i skinkorna. De 10 cm snö som kom ligger nog ett tag till eftersom det ska hålla sig på minus resten av veckan. Kommer bara solen fram också kan det ju bli rikiktigt skönt.
 
Natasha gjorde årets första vurpa!
 
Trevlig måndag på er!
 
:-)
Natasha vet precis hur man ska göra för att få pussmunnen röd. 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en lika trevlig söndag som jag
och det bästa är...den är inte slut ännu :-)
Nu så har även vi fått snö. Som tur är så snöade det bara en dag i stället för tre som var sagt från början. Vit och fin ännu så länge men det dröjer nog inte till kvällen förren den fått en annan färg. När jag var ute för en stund sedan med Gozzi så kramde jag lite snö, tänkte först göra en snöängel men eftersom kameran låg hemma så fick det vara. Gozzi passade på att göra en snöängel men den kom inte heller med på bild. Nästan lite juligt när man tittar ut. Tyckte jag såg tomten smyga runt uppe i backen, kan ju även vara ett barn med röd overall.
 
Hittade en gammal snöbild på min galna hund!
 
Önskar alla en härlig lördag!
 
 
:-)
 
 
Vad gör man inte för att glädja de finaste av alla vänner. Fram med smör, jäst och lite annat för att få till några bullar. Det blev inte vilka bullar som, utan passionssemlor. När jag ändå var igång med bakprylarna så fick det bli lite kanelsnäckor också. Ikväll har vi sopat ut julen hos en av tjejerna, tycket hon behövde lite hjälp nu när hon uppnått passionsåldern. Det bästa av allt, hon hade inte en aning om att vi skulle komma. En av oss hade träffat på hennes man och då förvanat att vi kommer att dyka upp på torsdag kväll. Oj så glad hon blev, vi hade kaffekorgen med oss så det vara bara till att duka upp. Trevliga timmar som gick alldeles för fort.
 
Passade på att slänga med lite snöflingor eftersom det ska snöa inatt!
 
Sov Gott!
 
:-)
 
 
Bara så att ni vet är E den mest använda bokstaven i alfabetet. Jag försökte att kolla på tangetbordet ifall jag kunde se om möjligtvis e var mer sliten än någon annan bokstav. Jag kunde inte se någon skillnad på a,s,d,e. Hade varit kul ifall man hade haft en räknare för varje bokstav som registrerade antalet på de bokstäver man änvänder mest. Idag har jag använt mest A iallafall. 32 E och 44 A.
 
 
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
:-)
Har sopat i mitt förråd idag och är man som jag lite skockfull så kan jag lova er att det kommer massor av nederbörd framöver. Hela mitt nu tömda förrådet var fullt av spindlar. Alla skulle ut, så jag började med att lyfta ut en och en. Jag gillar inte att döda spindlar så vad fanns att göra. Men jag insåg snart om jag skulle bli klar innan våren så var det bara till att blunda och sopa på. Jag hade lätt kunna gjort en uppföljare på en av Hitchcocks gamla filmer, fatta inte vad alla dessa spindlar kommer ifrån. Men nu så är de borta och jag lovar er att det förrådet kommer jag inte att sakna. Bara så ni vet.... det är mitt fel ifall det blir ruskväder :-)
 
 
Så blev det kvällen även idag!
 
:-)
 
 
Hittade en tidning med gamla husmorstips i mina gömmor när jag städade.
Tänkte att jag skulle dela med mig av några till er.
 
Lägg några äppelklyftor i stekpannan när du steker fisk
så slipper du fiskoset.
 
Ett klimatsmart sätt att rengöra ugnen på är att gnida in ytorna med såpa,
sätt på ugnen på 100 grader och stäng av när såpan börjar bubbla sig.
Låt svalan och rengör efteråt med ljummet vatten.
 
Rengör microvågsugnen med citronvatten som du låter koka upp.
Ångan uträttar allt arbetet, torka sedan rent med en fiberfri trasa.
 
Har kastrullen blivit vidbränd kan du skiva en gul lök
 och lägga i kastrullen i lite vatten ett par timmar.
Sedan går den lätta att diska ur.
 
Om du bara vill använda en bit av löken så kan du lägga den skalade biten som blev
över i en burk med vatten som du ställer i kylskåpet. Då håller den sig
bättre och du slipper löklukten
 
Om osten är mjuk och besvärlig att riva,
pensla rivjärnet med lite olja först
så går det lättare.
 
Vill du att dina stearinljus ska brinna längre så lägg dem i frysen
en stund innan du ska använda dem.
 
 
 
 
Dessa och många andra roliga tips hittade jag i min tidning!
 
 
 

:-)
 
Då var det även dags för Karlskronaborna att få känna på hur det biter i näsan när temperaturen sjunker. Kung Bore var på ett mycket kortvarit besök då han härjade på med full kraft. Snöstorm i ca 10 minuter, snön hann inte ens lägga sig. Men inne är det varmt och skönt som tur är.
 
Visst är det vackert och ljust när det kommer snö, men nu den kan vänta till slutet på året, tycker jag!
 
 
:-)
Alldeles för sent kom jag på att den lilla biten som låg i fel påse hade kunnat gjort mig till en del av löpsedlarna idag. När jag efter dagen plockande i mina lådor i förrådet skulle belöna mig med något gott så föll valet på Ahlgensbilar med saltlakrits. Senare på kvällen med tända ljus och läsande i min bok så for handen ner i påsen titt som tätt. Det var när jag med mina nypor fick tag i en bit som inte var en bil inte heller en fluga, glasbit, eller något annat oätbart som den också åkte in i munnen. Vilken upplevelse det blev när den salta smaken blandade sig med den lilla biten som smakade viol. Det var då jag kom på att jag skulle ringt kvällstidningarna för att visa vad som minsann fanns i min gottepåse. Jag hade ju kunnat fått en hel låda med nya bilar som tröst, medan jag hade fått klä löpsedlarna runt om i Sverige efter mitt fynd i fel påse om jag inte varit så glupsk.
 
Inte för att det är en av ahlgrensbilar men den är svart!
Trevlig söndag!
 
:-)
Lördagens godis är inte vilket gotte som, utan med massor av kärlek!
Given av kärlek och ätes med kärlek!
 
 
Igår hade jag sådan matkoma efter kvällens goda måltid så det blev ryggläge i soffan efter maten. Kroppkakor.. att det bara kan vara så gott. Gråa med massor av fläsk i. Medan de runda kloten simmade runt i sin gryta så bakade jag hälsobullar och knäckebröd. Knäckebröden blev så goda att det finns inte ett snacks, i den mest välsorterade hyllan i butiken, som kan mäta sig med smak och knaperhet.  Så om ni undrar vad jag ska äta idag så kan ni få en liten ledtråd, skivade bollar stekta i smör :-)
 
Ha en go fortsättning på lördagen!
 
:-)
 
...när man ska sova. För det gör en sömnig och slö på dagen. Mycket nu!
 
 
 
Jäsp!!!
....och trevlig fredag :-)
 
..Där skiner alltid solen och blommorna blommar...och det finns alltid en plats för dig!
 
 
:-)
 
 
 
Lika bra och se till att få något gjort,
innan det är kvällen igen!
 
:-)
Min son som studerar i Australien sa till mig en gång när vi pratades vid att det finns alltid två sätt att se på saker och ting. Så när han ringde för någon månad sedan för att höra med mig vad jag tyckte om att han funderade på att stanna i landet långt borta två år till, så var det just denna mening jag kom att tänka på. Trots att mammahjärtat blöder av saknad efter att ha honom hemma så såg jag ju min chans att kunna åka dit igen för att hälsa på. Eftersom att jag var relativt nyskadad då vi var där och min rörlighet var begransad så finns det ju ett och annat att ta igen. Så till dig min kära son säger jag " Lycka till med dina forsatta studier"! Planerna för att komma till dig är redan påbörjade och du ska veta att vi längtar.
 
 
 
Stora kramen till dig, Dennis!
 
:-)
Lite innan jul så fick jag en mycket intressant bok som heter "Kyrkornas hemligheter". Boken är en fristående fortsättning på TV-serien "Kyrkornas hemligheter", som sändes i SVT och blev en tittarsuccé. Boken handlar om dolda tecken, de glömda betydelserna, minnena och spåren av människor och deras liv och tro i Sverige under 1000 år. Fina bilder och fängslande texter.
 
 
Mycket vacker är denna ljusbäraren i Växjö domkyrka från 1995.
 
 
Fredrikskyrkan medsin  fasad ut mot Stortorget började byggas 1720 och fick
sitt namn efter Fredrik I som regerade då.
 
 
 
Så medan jag fortsätter att läsa om
fenomen i skogsbygden, samlingsplatser för dygder,
kungakronor för övermänniskor och syndernas förlåtelser
önskar jag er en bra fortsättning på kvällen.
 
:-)
 
 
 
 
Hittade en mobil igår då jag skulle lämna mina miljösopor på återvinningsstationen. En gammal väl tummad Samsung som blivit blöt efter morgonens regnande låg där ensam och övergiven. Efter lite detektivarbete så hittades ägaren som blev mycket glad. "Trodde att jag aldrig mera skulle få se min bästa telefon", sa ägaren då vi möttes för överlämning. Han berättade att barnen brukar reta honom för att hans gamla mobil. Ibland kan det ju vara lättare att behålla det gamla och invända, så då var det ju bra att den kom tillbaka till sin ägare.
 

Blev ingen bild idag!
Får försöka senare!
 
:-)
Nu är alla röda vardagar över och oxaveckorna börjar för de som nu haft en skön ledighet. Skönt tycker många när vardagens rutiner är tillbaka efter allt gottigt man stoppat i sig och med alla sena nätter som mera liknat nattarbetarens vanor. Gymmen är smockfulla med nya medlemmar som kämpar på med sitt nyårslöfte och gnistan om ett nytt sundare liv 2014. Bara för det så har jag glömt berätta om mitt nyårslöfte - jag måste dricka vatten! Jag är nämnligen urdålig på att dricka tillräckligt, eftersom jag sällan är töstig. Dricka te är jag duktig på men vanligt vatten är det sämmre med. Ska väl inte vara så svårt att hålla kan man tycka, bara till att vrida på kranen och ta sig en slurk. Kanske ska börja att dricka innan maten istället för efter.
 
 
Ute piskar regnet och himmelen är grå,
då är det gott att få sitta på rätt sida av fönstret.
 
:-)
Idag har jag varit på fotbollscup på Öland. Mitt minsta pojkbarnbarn har spelat med sina kompisar från Möre BK. Är så kul att se hur de kämpar och när alla spelar utom målvakten är med i klungan för att jaga bollen fram och tillbaka på planen. Möre BK vann hela cupen i den åldersgruppen. Men de var också det enda laget som hade hejaramsa innan de började spela, kan ju ha varit därför. "Mera olja, mera kol, dra i spaken så gör vi mål, Mööööööööööööööööreeeeeeeeeeeeeeeee BK!" Alla spelare fick medalj och alla var vinnare på sitt sätt.
 
 
Hade helt missat att det var en afton ikväll,
så nu ska jag blir jag bjuden på lite extra gott på fatet!
 
Trevlig kväll mina vänner!
 
:-)
Den kinesiska årscykeln består av tolv år, alla symboliserade av ett djur.
..och jag är född i hundens tecken.
Om jag nu hade varit en hund på riktigt så skulle jag vilja vara en
Aussie. För de är lojala, ärliga och glada precis som jag :-)
 
 
 
Vilken hundras passar bäst in på dig?
 
:-)
Att få vara hela helgen i stugan på Öland ska bli helt underbart!
Solen skiner och det är 7 grader varmt.
Långpromenader, god mat, sovmorgon och massor av mys.
Vilken bra början på året!
Otroligt men sant, rosorna blommar så fint intill husväggen.
 
 
Trevlig helg!
 
:-)
 
...så medan jag väntade på att tiden skulle gå så plockade jag ner mina två tomtar,
tände stumpstaken, kokade te, väntade, läste tidningen, hann med mitt träningsprogram två gånger,
titta ut genom fönstret på alla som avgett nyårslöfte, dricker en kopp te till, väntar, rensa min tidningar....och då kom jag fram.
Men......personen jag sökte återkommer om en stund.
Så nu har det gått en stund och du har plats 159 i kön......
Jag har ju inget annat för mig!
 
 
 
Solen har varit framme :-)
Avslutade 2013 med trevliga vänner, supersmaskig mat och dryck efter en heldag på Öland. När det var så dags att skåla in det nya året så gick vi bort till en plats där vi kunde se raketerna som sköts från Kalmar slott. Vilket skåderspel och väldigt påkostat. Eftersom jag är helt nöjd med att se skjutandet på avstånd så passade detta mycket bra. Tänk....nu är det 2014. Ett nytt år och nya möjligheter. Ska bli spännande att se vad jag kommer att fylla alla dessa oskrivna blad med för trevligheter. Allt kan man inte påverka själv, men mycket.
 
 
 
 
 
God fortsättning mina vänner!
 
:-)
Trevlig lördag mina vänner!
Glöm inte att mata fåglarna :-)
 
 
Långpromenad med lurvetass på agendan!
 
:-)