Det är snart 10-års jubileum i lilla stugan, trotts att jag sett de här blommorna lika många vårar så tröttnar jag aldrig. Lika underbart varje vår. Min fantastiska magnolia har aldrig varit så vacker och med så många knoppar. Vill följa varje knopp till blomma. Underbart, fantastiskt, otroligt ljuvligt. Nu stannar jag på Ön tills bron är klar, tror det var 2019 någon gång 😁.
 
 
 
 
❣️
..... gillar bara det färdiga resultatet😅.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas bokens innehåll ska hjälpa mig nå det roliga❣️
Inför min fjärde jobbnatten så tog EddieUnik och jag oss en sväng till uppfödaren för lite bad och lek. Dessa hundar alltså kan få en till att kikna av skratt. Vackert väder och busiga hundar det är livet det.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en bra start på den nya veckan 😁
 
Aussie,
Tiden rusar på, sekunder, minuter, timmar och dagar. Swish, swish åren går. Ibland stannar tiden till med tid för eftertanke. Viktigt att inte glömma det. På mitt jobb stannar tiden upp väldigt ofta för ung som gammal. 
 
 
❣️
Länstyrelsen har inventerat flera faunadepåer för att se om några insekter eller svampar flyttat dit. Tror ni det blev glädjetjut när de fann en art som aldrig tidigare hittats i Blekinge. Svamborren är en liten skalbagge med det latinska namnet Hadreule elongatula. Så det ska bli intressant att få träffa på denna lilla borre. Får nog ta med förstoringsglaset, för med blotta ögat går den nog inte att se. 
Hade tyvärr ingen bild på den nyfunna skönheten så Ni får nöja er med två andra borrar, sjöborrar 😂.
 
 
 
Det blev inte så mycket långledigt!
Tur jag trivs på jobbet❣️ 
Lilla stugan lockar nu när det är långledigt. Potatis och fröer ska komma på plats, ogräs ska bekämpas och energin ska flöda. Långpromenad med pälsklingen och återhämtning efter många jobbnätter. Får man ha det så här bra❤️? Blå gräsmatta är väldigt inne just nu 🤣.
 
 
 
 
Älskar mitt Öland❣️
Nu är jag ledig flera nätter, det firas med lek med busiga hundar och härliga skogspromenader 😁. Om jag får tid över så kanske jag gör lite nytta också 😅.
 
 
 
 
 
 
 
😁
 
Aussie,
 
För idag fyller mormors hjärta 6 år❣️
Grattis till dig mina älskade gulis ❤️
 
För idag fyller mormors hjärta 6-år❣️
Grattis till dig min älskade gullis ❤️
 
 
Lyckliga hundar som fick bada och simma runt i det härliga vårvädret. Solen sken och matte var mycket nöjd över att inte behöva bada. 
 
 
Trevlig dag!
Aussie,
Har hunnit massor på min ledighet, även latat mig. Jag har inte kollat hockey. Tänkte först inte nämna det men nu gör jag det iallafall, KHK åkte ur SHL. Då blir det att kriga i hockeyallsvenskan igen. Tung och dyster kväll för många. Det finns nog ett och annat som behöver analyseras. Nog om detta!
Tog med ett litet nystan till jobbet, ifall det skulle bli en stund över. Kan tänkas bli så.
 
 
 
 
😁
Sitter i stugan, dricker te och tittar ut på solen som skiner på vårblommorna som tittat upp. Ser så behagligt härligt ut tills jag öppnar dörren och den blåser upp och den kalla vinden blandas med stugvärmen. Ut med hunden en snabbis och in så fort det bara går. Tur jag har massor av måsten inomhus för ute där blir man bara urblåst. Kan det vara så att vinden bara vill blåsa bort den envisa vintern 🤔. 
 
 
 
 
....... säger jag "Hej då", till vintern!
Dessa foto är tagna i förgår i soluppgången.
 
 
 
 
 
 
Allt har sitt slut! Hoppas nu vintern förstår att jag inte vill vara tillsammans
med den längre. Hej då!!!! Fatta nu!!! 
 
 
Vilka mysiga lediga dagar jag haft med mina kära barn och barnbarn. Vi har hunnit med massor av trevligheter. Ätit, pysslat, pusslat, målat, klappat fåren, gosat och bara varit ❤️.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så var det dags för jobb igen 👍🐥