Nattens jobb är snart slut och där med går jag på ledighet i hela två dagar. Ska bli väldigt skönt eftersom jag varit mer på jobbet än hemma de senaste dygnen. Ibland kör det ihop sig.
 
 
Trevlig fortsättning på denna midsommarhelgen!
 
☀️
Hux flux så var det midsommarveckan. Ingen mening att fundera över hur det gick till, misstänker att ingen vet svaret. Eftersom jag ska jobba på midsommarafton så får sillen och potatisen ätas på lördag istället. Men en krans ska jag knåpa ihop iallafall. Som det ser ut nu så ska det ju även bli fint väder, oftast brukar det ju regna just den helgen men midsommar är ju senare i år så förhoppningsvis stämmer prognosen. 
 
 
Sol ute sol inne........ ☀️
 
Sitter på möte, hela dagen lång, det regnar ute så då kan jag ju lika väl sitta här. Budgetmöte, pengar pengar pengar. Alla vill ha pengar. Besparingskrav och kvalitetshöjning, hur går det ihop. Prognoser, möjligheter, framtidstro, ord som nämns i talarstolen. Tur att jag har min lilla padda så jag kan kolla på foto när det blir drygt.
 
 
Trevlig tisdag!
 
😃
 
Idag på jobbet har jag grejat mycket med olika textiler, både varma och något mera svala. Det är mycket som ska tvättas av olika anledningar. Skrattade gott när jag kollade mig i spegeln efter att jag tömt torkskåpet när håret spretade åt alla håll. Varför ska jag alltid bli så statisk. Tar jag någon i handen så får de en stöt som heter duga. Ska nog ta lite vax i håret inför morgondagen, vill ju inte se ut som om någon skrämt mig. Hittade ett foto på ett av barnbarnen när hon hoppat på studsmattan, kan det vara ett släktdrag.
 
 
Jäsp!
Ny dag om några timmar och nya tag :)
Idag skulle min kära och underbaraste Gozzi fyllt 12 år.
 

<3
Visst är det konstigt att man inte kan lämna stugan för ett par dagar ........
 
 
 
Vet inte vilket som är bäst, låsa in trollen eller spriten 😂
 
Det regnar på mina potatis 
och bondens hö ☔️
..... och flaggan är hissad.
 
 
God Natt!
 
😴
Badpremär den 9 juni, det måste nog vara personligt rekord. Men nu är det gjort och jag överlevde.
 
 
Trevlig och underbar fredag till er!
 
😂
Inga badgäster just nu, men tidigare idag var det kö!
 
 
😄
Är man uppe tidigt så hinner man mycket. Steg upp 06.20 och redan efter 10 min stod gröten på bordet. Jobbar eftermiddag idag så när lunchen är på plats är det dags att dra. Har fått till ännu ett fågelbad idag av ett rabarberblad, planerade att göra två men bladet jag började med var så gigantiskt att cementen bara räckte till det. Måste säga att det första jag gjorde som åkte med till jobbet igår var grymt fint och det dröjde inte många minuter förrän det plaskades hej vilt av småfåglar. Ska köpa mera cement idag så att jag kan göra några till, finns ju många fåglar som vill bada nu när det är så varmt. Kanske skulle göra några krukor också medan jag ändå håller på. Får se vad som hinns med. 
 
 
Trevlig eftermiddag!
 
:)
Örebro levererar kan jag lova. Vackert väder, doftande syrener och ett fantastiskt landskap. Ägnade eftermiddagen i en liten bil kallad "köttbulle", körandes på slingrande grusvägar med nerdragna rutor (finns ju ingen vev på denna årsmodeller). Vi gjorde ett stopp uppe på Rusakulans topp där jag andades in hela världen kändes det som. FANTASTISKT!!! 
 
 
 
 
 
Rusakulan lär ha fått sitt namn efter soldaten rus som här ska ha bränt sitt brännvin. Hans tankar kretsade enligt sägnen ständigt kring hans ungdoms älskade som en gång övergett honom. ( För egen del behövs minsann inget brännvin för att bli berusad på denna underbara plats)
 
 
Idag ska Ånnaboda få besök!
Köttbullen får rastas även idag 😂!
 
 
Det lilla flickebarnet som jag haft förmånen att passa några dagar är nu återlämnad till mamman. En semestertripp lite uppåt vårt fina land kan ju aldrig vara fel så varför inte. Borde sova nu, jag vet men det är ju så spännande att vara på vift. Är nog framme om ett par timmar. Bjuder på ett skakig foto taget med min iPad.
 
 
Sov gott!
 
😅
 
Det är så grymt roligt att fotografera fotboll. Så nu när tillfället gavs så stod jag där och log med hela ansiktet. Sonen är ju hemma och har börjat spela igen efter 3 år i Australien. Jag måste ärligt erkänna att det inte är desamma att fotografera när inte han är med på plan så därför har inte blivit så mycket fotograferande på dessa åren. Matchen slutade 3-3 och avgjordes i sista sekund av bortalaget med viss hjälp från hemmalaget 😱. Så kan det gå ibland. 
 
 
 
 
 
 
 Det lär nog bli flera gånger ......... 😃
Min kära mamma har fyllt år så jag har haft lite att greja med. Eftersom jag inte ville att lilla mamma skulle snärga runt och hålla på med en massa på sin dag så tog jag mig an detta trevliga. Väldig kul och trevlig tillställning blev det och det viktigaste av allt var att min mamma blev nöjd och det blev hon verkligen Så kul när alla är samlade.
 
 
 
 
 
🎂