En liten tripp blev det allt!

2kommentarer

Sent i onsdagskväll tog vi färjan över till Gotland. Det blev verkligen ett snabbt beslut efter att vi inte kom iväg på vår tänkta tripp uppåt i Sverige. Det finns verkligen inget att klaga på, vi fick fantastiska dygn på ön. På torsdag gjorde vi Visby. Jag blir alltid lika imponerad över de gamla ruinerna som bevarats mitt inne i stan. Vädret var fantastiskt. Enligt en butiksägare så var det den varmaste dagen i år. Inte illa för att vara i september. Ett valv att strosa ut ur mitt i ringmuren runt Visby. 

(null)

(null)

(null)

(null)

På torsdagkvällen fortsatte vi mot Fårösund för att vara redo att ta cyklarna över till Fårön med bilfärjan på fredagen. 

(null)

Vi hade laddat kylväskan för att klara oss en dag trampande och ibland även gående där det inte gick att cykla. Fem otroligt vackra mil blev det sammanlagt på Fårön innan vi styrde tillbaka till vägfärjan. 

(null)


Raukarna är så imponerad att se. Stora är de också. 

(null)


(null)

(null)

Alla dessa fint bevarade små byggnader längs med vägen. Det blev många stopp. 

(null)

(null)

(null)

Efter vår cykeltur till Fårön blev det fortsatt resa med bobilen till Bläse kalkbruk. 
Bilder kommer i nästa inlägg 🤩

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

10 Sep 2024 14:20

Det blev ju hur bra som helst med omprioritering och nytt resmål. Det först tänkta resmålet finns kvar och välkomnar er, precis som jag, när det finns nya möjligherer :D
Vilken tur med vädret och vilka fina bilder från allt sevärt ni hann med. Visby och Fårö har så mycket att bjuda på och en cykeltur låter som ett bra sätt att uppleva Fårö. Fem mil, vilka hurtbullar. Där ligger jag i lä så om ni vill upp på en fjälltopp här uppe så går jag lite i min egen takt en bit efter er :D
Ska bli kul att få se bilder från resten av Gotlandsvistelsen.
Kram

Micke

10 Sep 2024 17:47

Gotland är inte fel alls, nån gång ska jag ta mig dit om så bara för en helg.
Samma färjor till Fårö som vi har till ön här, nostalgi för undertecknad öbo i grunden.

Ha en underbar afton nu.

Kommentera

Publiceras ej