Helgen spenderades…..

2kommentarer

….. i stugan på ön! 
Klockan hann bli sent innan vi kom fram på fredagskvällen. Det var till att elda i spisen och förbereda kvällen middag direkt när vi kom till stugan. Så mysigt att sitta inne och höra knastret från vedspisen medans maten och det goda vinet tog plats i magen. Det blev tidigt i säng, vi var lite trötta av allt regnade och mycket jobb hela veckan. 
När jag fyllde år i september så fick jag en ny skottkärra av mina kära barn. Den fick nu följa med upp till ön när vi ändå hade släpet med oss. Jag var verkligen i behov av en ny skottkärra. Det tyckte nog barnen också. Jag kommer att få mycket användning av min fina Ekeby. 

(null)

Visst blir man glad när hösthallonen leverera god bär i mitten på november.

(null)

Efter att ha kört några lass till tippen med grenar fixade vi till lite mumsigt på grillen. Vi fick ihop fulla lass efter två träd som fick offra sig när det blåste senast, Det blir kallt som tusan på eftermiddagen men grillen värmde gott.

(null)

Efter regn blev det mulet trotts att metrologerna hade lovat sol hela lördagen. En timme innan det blev becksvart ute tittade solen till oss. Ska inte klaga, det var ju iallafall uppehåll hela lördagen. Natten mellan lördag och söndag var det minusgrader. Vattnet i handfatet som stod ute hade frusit. Det är vackert när isen skapar sina olika mönster. 

(null)

Helgen gick alldeles för fort. Hade gärna stannat i stugan några dagar till om det inte hade varit dags för jobb igen. 



2 kommentarer

Anki

20 Nov 2023 09:37

Ser trots vädret ut som en trevlig helg! Helger har en tendens att alltid gå för fort när man arbetar, som pensionär går vardagarna lika fort! :)
Kram

Ibod11 - Ingrid

20 Nov 2023 15:59

Jag ler lite åt vilken skillnad det är mellan våra olika landsdelar :D Här går jag omkring i ett vitt vinterlandskap medan du skördar hallon...visst är det häftigt :D Härliga bilder från en mysig helg på ön. Fin present från barnen och att den kom till användning direkt var ju perfekt.
Kram

Kommentera

Publiceras ej