Chokladens Dag!

2kommentarer

Har du mumsat på din favoritchoklad idag? Dagens datum, den 11 november då kan vi frossa för att fira en urgammal nyttig böna. 

(null)

Topplistan över vilka länder som äter mest choklad per år toppas av Irland, 11,2 kg choklad per person. Sverige kommer på en elfte plats, 6,8 kg per person. Hur man nu kommer fram till den siffran kan man ju fundera på. Jag firar chokladbönans dag med en stor kopp rykande varm choklad. Synd jag skulle jobba, Captain Morgan hade annars gärna gjort den fluffiga grädden sällskap som extra tillbehör. Men det var gott ändå. 

(null)

🤩

2 kommentarer

ibod11 - Ingrid

12 Nov 2023 07:25

Inte visste jag att den dagen fanns och att den var igår. Men jag blev bjuden på en god chokladbit så jag firade dagen ändå utan vetskap om att det var det jag gjorde :D Din varma choklad smakade säkert gott utan tillbehör och Captain Morgan finns nog kvar till en annan dag :D
Kram

ANNE-CHRISTIN

12 Nov 2023 10:44

Oj då ... vilken miss av mig! Jag älskar choklad, men äter sällan ... men en kopp varm choklad en kall vinterkväll är underbart! Dock utan grädde, som jag i och för sig gillar, men jag är mer än tillräckligt rund utan den :)
Kram

Kommentera

Publiceras ej