Vårpromenad!

1kommentarer

Det har blivit en hel del promenader i stan på sistone. Anledningen beror nog mest på att jag inte vill leta ny parkeringsplats när jag väl hittat en på morgonen när jag slutat jobba. Igår ringde en kompis och frågade om jag var sugen på en långpromenad, hon behövde inte tjata. Första stoppet blev Hallarumsviken. Härligt, soligt och väldigt blåsigt. Så fina blommor över allt. Om den röda orkidén är Adam eller Eva har jag ingen koll på, men hur som så stod de så fint tätt intill varandra mitt på promenadstigen. 

(null)

Westergrenatorpet fick ett besök.  Jag gillar informationsskyltar där det står återberättat historien bakom husgrunden man kan se när man vandrar i skogen. Här bodde paret på sin lilla gård och troligtvis levde av det som gården gav. Några höns, en gris och lite kreatur. 

(null)

(null)

Blommor, blommor över allt. Näpna små söta buskstjärnsblommor. 

(null)

Ängsbräsman är också vacker. 

(null)

Snart slår liljekonvaljen ut. Den håller nog på sig tills det är dags för mors dag. 

(null)

Tänk att denna lilla näpna ek …..

(null)

…. en dag ska bli så här stor.

(null)

Två timmars vandring gjorde gott för själen. 

♥️



1 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

18 May 2023 16:01

Stadspromenader hos dig bjuder på otroligt mycket fint men det är klart att naturen lockar också. Vad trevligt att träffas och upptäcka så mycket fint tillsammans. Blommor och rester av ett liv som säkert var både hårt och slitsamt men förhoppningsvis även fint. Väldigt fina orkidéer men något namn vågar jag mig inte på att ge dem.
Kram

Kommentera

Publiceras ej