Oxtunga och goefika💓

3kommentarer

Jag tjuvfikade igĂ„r. Det smakade underbart ljuvligt med mors fika pĂ„ en lördag. Stannade till hos min dotter i Kalmar för pratstund och goefika pĂ„ deras soliga altan innan jag körde hemĂ„t. Att det var mors dag idag hade jag koll pĂ„ men att det var pingst hade jag ingen aning om. Vi som jobbar alla dagar oavsett fĂ€rg tĂ€nker kanske inte lika mycket pĂ„ vilken dag det Ă€r, eller sĂ„ skyller jag bara pĂ„ det. Pannkakor, fruktsallad, varm hallonsĂ„s, glass och kladdkaka. Fattar ni!!! 

(null)

Morsdagsblomma blev inte en Oxtunga. Tog en bild pĂ„ denna skönhet innan jag drog hem frĂ„n ön. Oxtunga, vem kom pĂ„ namnet?

(null)

Dessa smĂ„ underbara tulpaner heter violtulpan. Nu sedan jag gav de bĂ€ttre förutsĂ€ttningar har de ökat rejĂ€lt i min rabatt. Jag har i tvĂ„ fĂ€rger, den ljusa av dessa Ă€r redan överblommad, dĂ€rför ingen bild. De Ă€r inte bara vackra att titta pĂ„, de Ă€r Ă€ven vĂ€ldoftande. Fantastisk Ă„rstid. 

(null)

DĂ„ fĂ„r jag avsluta med att önska alla en fin mors dag/pingstdag 💐


3 kommentarer

Anonym

28 May 2023 20:58

Wow, vilket fantastiskt fika med hur mycket mumsigt som helst. Jag trodde att du hade fÄtt köttet oxtunga men det namnet fick den fina blomman lite orÀttvist ta. Vilka vackra tulpaner. Jag förstÄr att du njuter av bÄde doft och blomsterfÀgring.
Jag hade inte heller koll pÄ det hÀr med pingst men jag önskar dig ocksÄ en fin bÄde mors dag och pingstdag :D
Kram

Anonym

29 May 2023 20:17

Det Àr ju sÄ, jobbade inom vÄrden nÄgra Är för lÀngesedan, dÄ tÀnkte man inte sÄ mycket pÄ helgdagar och röda dagar.

Det dÀr var gofika som heter duga det.

Ha det bÀst. :)

Micke

29 May 2023 20:18

Hoppsan, det var jag.

Kommentera

Publiceras ej