Kalmarsund Floorball Cup

2kommentarer

Innebandy i fyra dagar, torsdag till söndag. 150 lag från Sverige och Tjeckien som spelade ca 450 matcher. Två viktiga matcher hann jag med att se. CL 07: or, laget som mitt barnbarn spelar i gjorde en grym cup. De vann fem av sju matcher, en oavgjord och en förlorad. 

(null)

När grabbarna gick till final så trodde jag att taket lättade på sporthallen. 
Laget de som de sedan mötte i finalen heter Florbal Chodov,  Ett lag som kom till den svenska cupen för att vinna den åtråvärda trofénoch guldet. 

(null)

Men enkelt var det inte, i halvlek så stod det 2-0 till Florbal Chodov. I andra perioden så gjorde CL 2 mål och kvitterade precis innan matchen var slut. 43 sekunder in i förlängningen gjorde CL mål och åter igen lyfte taket. Vilken känsla. Fyra dagars kämpa resulterade i guld och den åtråvärda trofén. Så stolta. 

(null)

Det blev silver för Florbal Chodov , de var grymt besvikna eftersom de var så säkra på att vinsten var deras. 

(null)

Grym laginsats och en väldigt underhållande 
helg med alla tänkbara ingredienser. 

🏆🥇


2 kommentarer

Anonym

24 May 2023 07:33

Stort Grattis till det vinnande laget!
Fina bilder!
Kram

Ibod11 - Ingrid

24 May 2023 15:27

Vad jättekul att de vann men de har säkert slitit hårt för att bli så duktiga. Stort grattis till ditt barnbarn och alla hans kompisar i laget. Det finns alltid en förlorare när någon vinner och i det läget kändes nog inte silvret så roligt. Förhoppningsvis rinner besvikelsen av dem lite senare.
Kram

Kommentera

Publiceras ej