Hej Juli!

2kommentarer

Juli har hittills bjudit på alla sorters väder känns det som, allt från solsken, regn, åska och blåst. Som tur är inte snö och drivis. De mörka molnen som möter havet är trots allt väldigt vackert. Jag satt nere vid bryggan en stund och njöt av skådespelet som växlade på himlen. Fåglarna skriade och några svanar simmade sakta lugnt. 

(null)

(null)


Jag har haft fantastiska dagar på ön. Jag har jobbat på med lita av varje, men jag har även hunnit med avkoppling,långpromenader, utflykter och god mat.  Fick ett trevligt besök på ön som stannade några dagar. Det härligt när man får skratta så magen krampar. 

(null)

Körde hem en snabbis idag. Tvättstugebesök i morgon. Sedan gasar jag till ön igen. 
 

2 kommentarer

s

03 Jul 2023 12:57

Nog har vi fått en riklig ranson väder allt! Men så länge det inte blir skogsbrand eller översvämningar kan det var rätt häftigt. Det låter som att ditt paradis på Öland fortsätter att leverera. :) Kram och snart blir det säkert sol igen!

Ibod11 - Ingrid

16 Jul 2023 16:47

Vad härligt att läsa om hur bra du har det och visst kan dramatiskt väder vara väldigt vackert att titta på. Kul att du fick besök med massor av skratt som följd. Det är du värd och jag hoppas att du har fått mycket mer av den varan :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej