Innan jag somnar!

3kommentarer

Astrid får roa mig lite innan jag ska sova efter nattens jobb. Det är alltid lika underbart att få gå hem till min sköna sängen efter att ha jobbat just lördagsnatten. Varför denna morgonen är så skön att krypa till kojs kan ju helt enkelt bero på stillheten, det är som om hela stan sover. 

(null)

(null)

Denna boken är bara något över en timme lång. Alltid trevligt att få lyssna på något om Astrid innan John Blund och jag ska dejta. 
En natt till sedan är det ledig två nätter.  
Idag ska jag göra absolut ingenting. 
Underbart❣️








3 kommentarer

Micke

22 Jan 2023 12:35

Astrids sagor och serier tittar jag på med jämna mellanrum, min favorit är ju Emil och Ronja rövardotter men det finns ju hur mycket som helst, har allt på DVD.
Lite barndomsminnen är ju inte fel alls, det mår man ju bra av om man gillar Astrid.

Ha nu en fin dag.

Ibod11 - Ingrid

22 Jan 2023 17:04

Söndagsmorgnar gillar jag för då kan jag gå ut och vara helt ensam. I alla fall nästan. Någon hund med ägare kan jag möta och det är bara trevligt. Jag har inget emot att möta människor i vanliga fall men ibland är det skönt att få känna sig ensam i världen :D Astrid är helt klart en stor författare och människa. Hoppas din dag blev lika lugn och skön som du ville :D
Kram

S

22 Jan 2023 21:40

Hoppas du fick din lugna dag! Det låter mysigt att lyssna om Astrid. Hennes sagor läses den ena efter den andra hos barnbarnen, ständiga favoriter.
Kram och ha en fin ny vecka!

Kommentera

Publiceras ej