Ord Snack!

3kommentarer

Jag är nog inne på mitt tionde år med att spela ord snack. Ibland spelar jag väldigt ofta allra helst när det flyter på. Faktiskt rätt så avkopplande att leta lite ord innan jag ska sova om det inte är så att jag kört fast vill säga. Rätt så intressant att orden bara kommer till en när man stirrat tillräckligt länge. 

(null)

Har man samlat tillräckligt med mynt så kan man få hjälp med första bokstaven. En bokstav kostar 120 mynt och då trycker man på ikonen med en glödlampa längst ner till vänster. Har man inga mynt så får man vänta på gratismynten eller köpa. 

(null)

Jag har aldrig köpt några mynt och kommer aldrig att göra heller. Gratismynt är en annan sak, det brukar jag förse mig med. Har man inga mynt då får man gissa och klura ändå. 

(null)

Jag brukar heller inte dela eller slutföra erbjudande. Idag innan vilan inför jobbnatten fastnade på sista ordet. Men så plötsligt såg jag det. Kändes bra att sova bort en timme efter det. 

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

05 Feb 2023 08:15

Det verkar vara ett trevligt tidsfördriv som jag säkert skulle ha gillat om hjärnan hade orkat. Jag skulle inte heller ha köpt några mynt men det verkar man inte behöva och kanske blir det lite roligare om det är utmanande och utan extra hjälp. Skönt att du kom på sista ordet så att du lätt kunde somna :D
Kram

S

05 Feb 2023 08:44

Tio år var inte dåligt. Det är roligt med dessa små spel, särskilt om man kan spela utan att betala en massa. Jag har ett lustigt litet spel, Cross-stitch world, som går ut på att klicka på en spelplan med en massa bokstäver, varje bokstav en färg, och till slut blir det en "korsstygnsbild". Kräver inget som helst hjärnarbete. Jag är en sån som gärna klottrar på ett papper när jag t.ex. talar länge i telefon, då kan jag istället spela korsstygn. Sedan kan man tycka att man borde brodera riktiga korsstygn istället ;) men där sviktar min ambition.

Kram och hoppas du får mer sol snart!

Micke

05 Feb 2023 16:10

Frugan har nog köpt ett och annat mynt fast jag tror det kallas något annat och är helt andra spel, men ändå, gratis är ju alltid bäst tycker jag.

Ha nu en fin kväll Ingrid.

Kommentera

Publiceras ej