Ledig helg❣️

1kommentarer

Vilken fantastisk ledig helg jag har haft. Har hunnit med både "måsten" och avkoppling. I lördags visade utetemperaturen på elva helt ljuvlig plusgrader och solen gjorde sitt för att jag skulle känna vårvittring. En långpromenad på två timmar gav extra energi. På kvällen blev det mellomys och legobygge. 
Innan jag satte mig till ro inför kvällen så tog jag mig en kvällsrunda. Temperaturen visade några plusgrader och solen var påväg ner. Först var himmelen rödorange otroligt vackert, men för ett kort ögonblick precis innan solen försvann så övergick himmelen i violett. Jag tog snabbt upp kameran och knäppte av ett foto och nästan direkt efter var det borta. Fotot visar Fredrikskyrkans baksida, inte många gånger den får stoltsera på bild, men enligt mig är den delen också vacker. 

(null)

(null)


På söndagseftermiddagen var vi på resturang. För er som följer min blogg så vet ni att jag för någon vecka sedan skrev att Mini blev sjuk och hamnade på sjukhus för feberkramper. Samma dag som detta hände hade familjen bokat bord på en av stadens restauranger. Precis innan de åkte till sjukhuset sprang N in på restaurang och skulle avboka bordet de bokat. Med sig ut fick hon pizza och en dricka av ägaren för att ta med till sjukhuset. Mitt hjärta smälter. Så igår när vi var där överlämnade N ett paket och en handskriven lapp till ägaren. Han var tyvärr inte där men de skulle överräcka den idag. 

(null)

Mycket trevlig restaurang och de som jobbar där är fantastiskt trevliga. Mini trivdes och maten var supergod. 

(null)

(null)

(null)

Så var det måndag och jobb i nätterna tre väntas mig. 
😍

1 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

13 Feb 2023 15:42

Vilken fantastisk himmel bakom kyrkan. Kanske har jag sett kyrkan från framsidan men det minns jag inte så jag kan inte jämföra. Men baksidan är nog så fin :D
Åh, vilken fin person restaurangägaren måste vara. Han blev säkert lika glad för present och lapp som ni blev för pizzan och omtanken. Underbart att se att även Mini har en trevlig stund på restaurangen. God mat och vänligt bemötande är så viktigt.
Kram

Kommentera

Publiceras ej