Volleybollturnering på Tomta

2kommentarer

Som vi har väntat och längtat efter att få ta del av Egby BK:s volleybollturnering som spelades i lördags. Pandemin har satt stopp för att turneringen skulle kunna spelats i flera år. Tomta är en gräsplan som även har tjänstgjort som bete åt gårdens hästar på den tiden då det fanns sådana på gården. Nu är det endast bollföremål som använd på Tomta. 18 lag ställde upp i årets turnering, lagen är ett hopplock av både fast boende och sådana som bor på ön tillfälligtvis. Sonens lag bestod av en salig blandning av både och. Sonens lag gick till final och finalspelet var väldigt spännande och otroligt jämt. Sonens lag förlorade med ett poäng, men de var lika glada ändå. 

(null)

Naturligtvis var vi alla där och hejade.

(null)

Vinsten var ett flak Coca-Cola och en figursågad get i playwood. Tyvärr ingen bild på geten, ena benet fick visst offras på geten då den råkade ut för en liten olycka. Egentligen var andra pris ett flak med öl men det var varm och arrangörerna blev törstiga så ölen gick åt under dagen. Troligtvis kommer tvåorna inte nöja sig med en andraplats nästa år. Planerna på att komma etta  2024 är visst redan igång. 


2 kommentarer

S

10 Aug 2023 08:26

Ja vem skulle inte kämpa järnet för att vinna en figursågad get! 😂 Det låter som ett trivsamt arrangemang. Håller tummarna för nästa år.
Kram och vi hoppas på lite sol i helgen!

Micke

10 Aug 2023 18:49

En turnering som heter duga det, och ett flak med cola som vinst är ju inte fel det heller.
Synd på andrapriset där men törsten har ju ingen lag. ;)

Ha en fin afton.

Kommentera

Publiceras ej