Lunginflammation!

5kommentarer

Farmors lilla älskling har fått lunginflammation. Ut och in på sjukhus och vårdcentralen innan de äntligen kunde hitta orsaken till varför E var så sjuk med hög feber och minimal andning. Hur svårt kan det vara kan man tycka. Blir lite irriterad när man inte tar barns symtom på allvar. 
När man är sjuk får E titta på sin padda hur ofta och mycket hon vill. 

(null)

Penicillin som smakar apa och som kommer upp lika snabbt som den kommit in i munnen hjälper ju knappast inte att göra en sjuk lite tjej frisk. Med hjälp av muta så tar nu E sin penicillin med hjälp av god dricka direkt efteråt och som belöning får hon ett kinderägg. E är inte så sugen på själva chokladen (den får hennes mamma) men innehållet är spännande. 

(null)

(null)

Ännu en kväll med feber och hosta, så nu hoppas jag att penicillinet hjälper fort och att det är rätt sort.

Farmors lilla älskling!
❤️



5 kommentarer

Anki

30 Sep 2022 08:55

Stackars liten! Hoppas hon kryar på sig snabbt nu!
Kram

Ibod11 - Ingrid

30 Sep 2022 17:52

Stackars lilla tjej. Hon ser verkligen inte pigg ut men jag håller alla tummar för att hon med hjälp av penicillinet snart ska må bättre <3 Visst kan man tycka att symptomen skulle ha tagits på större allvar tidigare men jag tror att det är alltför lätt att skylla på att barn ofta får hög feber och att det nog inte är så allvarligt. Skönt att rätt hjälp kom till sist i alla fall.
Kram

Micke

30 Sep 2022 19:35

Förstår inte varför penicillin måste smaka så eländigt, vi kan åka till månen men vi kan inte få ett penicillin som inte smakar skit.
Hoppas på snabb bättring på den lilla.

Ha det fint.

S

30 Sep 2022 21:21

Lilla vännen, så trist när en sådan gullunge blir sjuk. Nu hoppas jag verkligen att penicillinet verkar riktigt, riktigt snabbt (innan kinderäggen tar slut!) Nog blir man ganska sur när de inte tar ungarnas sjukdomar på allvar. Visst är det oftast snuva, men inte alltid!! Det gäller att föräldrarna står på sig, tyvärr. Håller tummarna för att E snart är glad och pigg igen.

Kram!

FREEDOMtravel

01 Oct 2022 20:05

Vilken sötnos! Hoppas hon kryar på sig snart!

Kommentera

Publiceras ej