Begriplig information!

3kommentarer

Det har väl knappast undgått någon det här med hur dyrt det är med el. Det är inte alltid man förstår  hur mycket olika prylar och apparater kostar att använda. Här nedan är informerad som jag gillar. Klart, tydligt och begripligt. Jag hoppas inte det kommer att bli så dyrt som de befarar. Oavsett så kommer jag inte att slösa med någon el. 

(null)

Adventsljusstaken kan vara tänd i 60 dygn på en kilowattimme. Torktumlaren hinner knappast inte starta förrän den förbrukat sin. 

(null)

Det kan bli en tuff vinter!



3 kommentarer

S

09 Sep 2022 23:47

Vilken bra lista! Jag lovar att jag inte ska rosta bröd i en timme. ;) Men allvarligt talat är jag glad att jag inte har torktumlare utan ett torkskåp som jag nästan aldrig kör, utan använder som torkställ. Vi har hyfsat bra ventilation så det torkar snabbt. Vi bor i lägenhet och har bundet avtal till 2024, så nu är det bara att hålla tummarna. Känner verkligen med alla stackare som får jätteräkningar nu. Måtte det reda ut sig snart.

Kram!

Anki

10 Sep 2022 10:22

Verkligen en bra lista! Ja, nu gäller det att ha koll!
Ha en fin lördag!
Kram

Ibod11 - Ingrid

10 Sep 2022 15:30

Det var verkligen en bra och tydlig lista och den kan säkert hjälpa folk att veta vad som är bästa sättet att spara el på. Här är vi inte lika drabbade och jag har inte märkt någon skillnad alls än så länge. Den lilla hushållsel jag använder kostar lika mycket som förut. Möjligtvis höjs avgiften till bostadsrättsföreningen om vi också får stora prishöjningar här uppe men jag håller tummarna för att vi klarar oss utan höjningar. Men trots låga priser så har jag ändå redan börja tänka på om jag ska minska på julbelysningar i år. De drar inte så mycket men många bäckar små...
Kram

Kommentera

Publiceras ej