Stora Alvaret!

2kommentarer

Vilken trevlig helg med brudarna. Två 70-åringar skulle firas, den ena av dem har till och med hunnit fylla 72. Men bättre sent än aldrig, misstänker att det är många som fått skjuta på festligheter för den där covidens skull. Vi startade med kroppkakor på Arontorp för att sedan ta oss till Stora Alvaret för att titta på orkidéerna. Det är så vackert med alla lila nyanser och en och annan rosa. 

(null)

(null)

(null)


(null)

Nästa år blir det extra festligt för då firar vi 30-års jubileum. Vi har hunnit med massor av trevligheter på dessa åren, allt från resor till kafferep. Efter vår promenad så körde vi till stugan för att fika. Det var väldigt skönt ute trots att det var mulet och regnet hängde i luften. 

(null)

Efter ett par timmar flyttade vi in för det blev lite ruggigt ute trots filtar samt att  vi satt i lä. Vi hade även hunnit bli lite småsugna på mat. Efter maten var det dags för paketleken och det brukar alltid vara en intensiv upplevelse. Kul har vi och många goa skratt blev det tillfälle till under kvällen. 

(null)

❤️



2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

23 May 2022 17:26

Vilken rolig dag med orkidévandring, fika, mat och massor med prat och skratt :D Kul att ni håller ihop och fortsätter träffas.
Kram

Micke

26 May 2022 11:12

Mycket är det ju att ta igen efter coviden, skönt att den är över.
Paketleken gillar jag, riktigt spännande kan det ju bli. :)

Ha nu en jättefin dag.

Kommentera

Publiceras ej