Nytt pass!

3kommentarer

När min svägerska fick veta att mitt nya pass hade kommit så kom hon med veckans bästa förslag. Äventyrs lyster som jag är sa var jag inte sen med att haka på. Så svägeskAnn (hon heter Ann) bokade direkt, troligtvis för att jag inte skulle hinna ångra mig. Äventyret blev en 24-timmars kryssning till Polen fram och tillbaka med Stena Line. 

(null)

Avkopplande, trevligt och mycket gott. Fint väder på vägen dit så vi passade på att hänga lite i baren. Det blåste lite men det var bara skönt. 

(null)

På kvällen hade vi bokat buffé och det smakade väldigt bra. Det finns mycket att välja på i buffén och det är både vällagat och mycket smaskigt. Efter maten gick vi vidare till discot som endast fick ett snabb besök av oss. Så vi tog oss en runda till  shoppen med flytande varor istället. Trevligt att ha lite i skåpet nu i sommar ifall man får lust att ta sig ett glas. 

(null)

Ovädret som drog fram under natten och som höll min svägerska vaken missade jag totalt. Det hade både gungat och mullrat ute på havet enligt svägerskAnn, men Lotta hon sov. 

Trevligheter uppskattas! 

3 kommentarer

Micke

02 Jul 2022 15:46

En sådan spontanresa lät ju trevligt tycker jag, fast här har vi väl bara båtar till Danmark och Tyskland, helt ok båda alternativen. :)

För mig är ju maten nästan det viktigaste på en sådan resa, gott gott allt som oftast.

Ha det nu så jättefint.

Ibod11 - Ingrid

02 Jul 2022 17:48

Vilken tur att du har en svägerska som ser till att få med dig ut på äventyr. En båtresa med diverse festligheter och god mat är en väldigt kul upplevelse...om det inte gungar för mycket. Men det störde som tur var inte dig :D Jag kanske skulle ha varit lite rädd.
Kram

S

03 Jul 2022 07:59

Så trevligt med ett litet äventyr till sjöss! Det mesta man gör är väl att äta och beundra utsikten, så då är det roligt när maten är god. Men vilken sjöbjörn du måste vara som kunde sova dig igenom ovädret. :) Avundsvärd egenskap.

Kram!

Kommentera

Publiceras ej