Kollotjejen får besök❣️

2kommentarer

I söndags var vi och besökte N på kollot som hon ska vara i nästa två veckor. Lillebror var helt exalterad över att få åka den lilla godsbåten över till ön där syrran stod och väntade med båda armarna vinkades i luften. Vilket kramkalas det blev. Trotts att det var en rätt så lång promenad från båten till lägret så gick lilleman med ett stadigt grepp i syrrans hand. Jag hade packat med fika som vi mumsade på när vi hade fått en guidad rundvandring på kollot av N. 

(null)

(null)

Säljö barnkoloni har funnit i 70 år. Det var majblomman som finansierade barnens tillvaron där från början. Om jag inte missminner mig så tror jag bestämt att något år var där endast läger för tjejer. Mannen som har hand om lägret nu har jobbat där sedan 1986 och han älskar sitt kollo.
En timme gick väldigt fort och det var dags för oss att bryta upp. Lilleman var inte helt nöjd över att syrran skulle stanna kvar.

(null)

(null)

❤️

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

06 Jul 2022 18:45

Vad kul att ni kunde komma dit och se hur hon hade det på kollot. Klart att en liten kille får extra krafter när hans älskade och saknade storasyster plötsligt står där och vinkar. En timme låter som ganska kort tid men som så ofta så är det ju kvalitet i stället för kvantitet som är viktig. Hoppas att N får en riktigt fin fortsättning på kollotiden.
Kram

S

08 Jul 2022 08:19

Mysigt att ni fick komma och "inspektera". Hoppas N får en riktigt härlig kollovistelse.

Kram!

Kommentera

Publiceras ej