Lägenhetsprojekt

3kommentarer

För några dagar sedan när jag körde hem från ön så fick Ikea besök. Jag har ett litet projekt som jag funderat över hur jag skulle få till. Rullgardinerna som ska hänga i matrummet behövde komma ut en bit från fönstret för att de ska kunna gå att öppna. Först hade jag bara tänkt skruva dit en regel att sätta fast rullgardinen i om inte den där idén med belysning plötsligt dykt upp. 

(null)

En natt när jag jobbade så kom jag på att tavellister eventuellt skulle kunna gå att använda. Så fick det bli. Jag köpte även ljuslister som jag först inte var riktigt överens med mig själv om de skulle lysa upp fönstret upp eller nerifrån. 

(null)

Jag ska testa lite till men jag tror att jag har bestämt mig. Som vanligt så jobbar jag mycket så det får bli lite korta stunder då och då som jag grejar med mitt projekt. Det har tagit lite tid att såga till de där tavellisterna eftersom fönstret har en djup karm och den är bredare utåt. De är färdiga nu iallafal!, pilligt men jag är nöjd. 
Blomsterlandet fick också ett besök nu när det var femtio procent rabatt på alla gröna växter. Jag behövde fräscha upp lite i fönsterkarmen. 

(null)
 
Återkommer snart med det färdiga 
resultatet av mitt projekt. 


3 kommentarer

Anki

20 Jan 2022 10:41

Beundrar din kreativitet! Ska bli spännande att se hur du får till det!
Kram

Ibod11 - Ingrid

20 Jan 2022 19:28

Du är både händig och påhittig så det kommer helt säkert bli jättefint :D Kul att gå på Ikea. Det är något jag saknar från min tid som östgöte. Här är det minst 20 mil till ett Ikea-varuhus. Men det kanske är bra för då går det åt mindre pengar :D
Kram

S

21 Jan 2022 15:20

Det låter riktigt spännande, hoppas få se det färdiga resultatet snart! Kul att inreda med ljus. Oj, så mycket man kan hitta på Ikea...

Kram och trevlig helg!

Kommentera

Publiceras ej