Regn eller snö?

2kommentarer

I denna delen av Sverige så har det regnat idag. Det har kommit massor av regn och så har det blåst på det. Det har smattrat rejält i plåtbläcken som sitter på utsidan. Om allt detta regnet kommit i snö istället hade jag nog fått ta skidorna till jobbet ikväll. Sportlov nästa vecka så det hade ju i och för sig varit passande. Jag har faktiskt varit lite vädersjuk idag. Sov länge efter nattens jobb. Har gått runt i mina fina strumpor som jag fick på ❤️:e -dagen av en jobbarkompis. Hemstickat och grymt snygga, det är omtanke det. 

(null)

Inte många knop gjorda men blommorna har fått lite kärlek. Tänt massor av ljus. Druckit massor av gott te. Ätit gröt två gånger, ni läste rätt, blev så grymt sugen på gröt idag. 

(null)

Har även hunnit stryka några måsten från min lista och så har jag även skrivit ner några nya som måste bli gjorda. Alltid är det något som måste göras. På min lista finns nämligen ouppklarade saker som borde varit gjorda för väldigt länge sedan. Motståndet kan vara starkt ibland. Det är väl bara till att bita ihop och få det gjort. Eller!!? 

(null)

Snart jobb igen!
Skönt att ha något att skylla på 😅

2 kommentarer

ibod11 - Ingrid

16 Feb 2022 19:30

Supersnygga sockor i läckra färger. Jag förstår att du blev glad. Här har det snöat i stället och det gillar jag :D Vad härligt det låter med mycket té och gröt. Jag har också ätit gröt idag. Havregrynsgröt med lingonsylt. Mums!
Det finns alltid måsten men det kan vara bra att ha något att skylla på om det känns motigt. Måstena finns ju kvar när du känner att du får lust att ta itu med dem :D
Kram

Anki

17 Feb 2022 07:46

Gröt äts har nästan varje dag ... ibland vanlig havregrynsgröt, ibland grynblanding med våra fyra sädesslag - alltid med lingonsylt och mjölk :)
Vädret kan vi inte göra något åt, men visst längtar man efter våren nu.
Verkligen underbara sockor! Du är nog en bra jobbarkompis som får såna!
En del måsten är svårare än andra att ta tag i ...
Nu redan torsdag! Ha en bra dag! ... eller sov gott!
Kram

Kommentera

Publiceras ej