Fix med bästa hjälpen!

2kommentarer

När jag hade sovit några timmmar efter nattens jobb så hämtade jag upp två av mina barnbarn som skulle hjälpa mig på ön. 
Det är mycket roligare att greja när man är flera som hjälps åt. Vi hann köra tre lass till återvinningen med både det ena och det andra. Det är en grym känsla att röja och plocka undan sådant som bara blivit liggande. 
Äppelträdet med sin yviga krona fick sig en regäl klippning. Det var så mycket som behövdes klippas så vi får ta resten nästa gång vi kommer till stugan. 

(null)

När maten serverades så valde N att äta sittande på en gren i äppelträdet. 

(null)

Redan när vi körde upp till stugan så bestämde vi att vi ville se solnedgången på kvällen i Köpingsvik.  Vilken härlig kväll med bad och mys. 

(null)

Hungriga hade vi ju hittat bli igen och vad passar då inte bättre än att äta sittande på stranden. Pizza fick avsluta dagen. 

(null)

Någon hade roat sig med att göra en sandgubbe. Visst var den söt. 

(null)

❤️

2 kommentarer

S

18 Aug 2022 23:50

Så skönt det kan vara att få röja ordentligt, och vilka alldeles utmärkta hantlangare du hade fått tag i! Pizza på stranden har jag faktiskt aldrig ätit, men det ser mysigt ut. Och sandgubben var ju stilig. :)

Kram och hoppas ni slipper spöregn imorgon!

Ibod11 - Ingrid

20 Aug 2022 07:02

Vilken tur att du har så fin hjälp när det finns mycket att fixa med. Det brukar kännas väldigt skönt när man har tagit itu med något som man vet måste göras och att röja bort onödiga saker ger alltid en lättnad. Vilken underbar avslutning på dagen och vilka fina bilder :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej