Vad har jag planterat?

2kommentarer

I hösts så köpte jag några lökar när de hade utförsäljningen i blombutiken. Det var så billigt så att jag ångrar att jag inte köpte ännu flera nu när jag ser hur välväxta de är. Det är bara ett problem, jag vet inte vad det är jag har planterat. Som alltid är man ju ute i sista minuten, de där lökarna hade blivit liggande ett tag så när jag väl fick tummarna ur så blev de bara nerputtade i en av odlingslådorna. 

(null)

Som ni ser på bilden nedan så kommer det en rejäl fin knopp som är påväg mot himmelen. Det ska bli väldigt spännande att se när den väl bekänner art. 

(null)
 
Glädjens dag när jag upptäcker små bladverk på björnbärsbusken som jag trodde var död. Den är ju lite speciell eftersom jag köpte den av pengar jag fick av pappa.

(null)

Nu snart är det dags för min magnolia att stå i full blom. Hoppas jag hinner upp till stugan igen innan det är över. 

(null)

(null)

Idag har det varit vindstilla 
och alldeles underbart 😍 

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

26 Apr 2022 17:12

Vad spännande det ska bli att få se vad du har planterat. Jag är inte till någon som helst hjälp men det blir säkert något väldigt fint :D Vilken lyx att få ha magnolia och björnbär på tomten. Det skulle inte funka här. Men jag ska njuta av dina fina växter i stället och kanske finns det ett moget björnbär till mig när jag kommer förbi i sommar :D Men det är förmodligen för tidigt då. Jag hoppas också att du hinner till stugan i tid för att se den utslagna magnolian.
Kram

S

27 Apr 2022 11:20

Det ser ut som riktigt stiliga mysterie-plantor du har fått. Spännande! Så fint att björnbärsbusken kämpar på. Goda bär. Det är en av de saker jag ändå gillar med att bo i Skåne, att det finns så många tjusiga magnolior överallt, det är en ljuvlig tid. Hoppas du hinner få se din!

Kram!

Kommentera

Publiceras ej