Efter fikat blev det hängmattan

4kommentarer

Även om jag är hemma och natt två på jobbet snart är avverkad så måste jag bara dela med mig av ännu en trevlighet från min Halmstadstripp. Efter fikat på stan så gick vi tillbaka till torget där det stod stora krukor med fantastisk blomsterprakt. 

(null)

(null)

Men det bästa av allt, där fanns även hängmattor. Jag var den enda i sällskapet som testade att njuta och drömma mig bort för en stund. 

(null)

De andra kände sig mer bekväma med att sätta sig i stadens enda utefåtölj. Inte den mjukaste sittkomforten men den är varm, sommar som vinter. 

(null)

Efter en trevlig dag på stan med alla tänkbara ingredienser så gick jag och en av tjejerna de fyra kilometrarna som det var hem. Ett glas rött på vår uteplats i solen kändes helt rätt efter det. 

(null)

Med detta lilla inlägg
önskar jag alla en avkopplande söndag. 






4 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

12 Sep 2021 09:06

Halmstad bjuder på både härligt väder och mycket fint att se. Skönt att få slappa en stund i en hängmatta och jag hade gärna lagt mig i en bredvid :D Här i Östersund finns det också hängmattor utplacerade längs med gågatan men det är nog mest barn som testar dem. Jag tycker mig skymta Norreport i bakgrunden i bilden med dina kompisar och det är lustigt hur glad man kan bli när man känner igen något :D Jag var 14 år när vi flyttade därifrån så det finns nog inte mycket som är sig likt.
Medan ni har sommar så är det höstrusk här uppe. Men jag njuter av din sommar samtidigt som jag faktiskt tycker lite om min ruggiga höst också :D
Kram

S

12 Sep 2021 11:10

Så härligt det såg ut med hängmattorna, jag hade nog velat prova. Stora fina blomsterkrukor, nog är det trevligt när städer ser till att pryda stadslivet ordentligt med blommor. Länge sedan jag var i Halmstad trots att det inte är så långt härifrån. Men åker jag någonstans så brukar det snarare bli söderut, åt Malmöhållet. Kanske dags att bryta den vanan!

Ha en mysig söndag, kram!

Anonym

13 Sep 2021 19:04

Halmstad är ju en riktigt grann stad men jag har aldrig varit där vad jag kan påminna mig, men jag kan minnas fel förstås.
Gott att städerna har vett på att plantera ut lite grönska inne i stan, helt klart ett klokt beslut.

Ha det bäst nu.

Micke

13 Sep 2021 19:06

De va jag :)

Kommentera

Publiceras ej