Vilken härlig kväll det blev!

3kommentarer

Vi är lite småtokiga hela familjen som tur är. Det här med att ta alla tillfälle till att få spöka ut oss är vi inte sena med. Som tur är har de inte tröttnat för de tycker att det är lika roligt nu som då. Symaskinen gick varm i syhörnan hemma när barnen var hemmaboende, det syddes allt från spökdräkter till indiankläder.
Nu mer om kvällen igår. Dottern och barnen hade grejat med att dekorera både inne och ute på söndagen. Sedan kom jag och fixade med maten på måndagen. Nästa alla var där så vi dukade till femton personer för de två största barnbarnen var upptagna med jobb. 
Först blev det mat.

(null)

(null)

(null)

Efter maten gick mina döttrar ut och fixade färdigt med spökrundan. Ljus skulle tändas och högtalare skulle kopplas in. Kära nån vad de grejade. Det var riktigt skönt och väldigt kusligt att få komma ut efter att vi ätit våra magar proppfulla. 

(null)

(null)

Efter mycket skratt och bus så var vi fikasugna. Trotts att vi varit så mätta innan så fanns det plats för lite gotte ändå.

(null)

(null)

Mumsat och stoppat i oss hela kvällen ändå var vi fortfarande lika beniga. 

(null)

(null)

Efter att vi fixat till och ställt att tillrätta efter festen så bäddade jag och två av mina barnbarn ner oss på madrasserna vi lagt ut i tv-rummet. Vi somnade som klubbade.

Tack för allt mina go och busiga barn ❤️



3 kommentarer

Anki

03 Nov 2021 06:27

Ojoj ... vilket häftigt kalas! Ni gjorde verkligen ett riktigt snyggt smörgåsbord med en massa gott - bra jobbat!
Härliga bilder - fina minnen!
Kram

Erika

03 Nov 2021 13:44

Vilket satsigt spöktema 👻👍!

Ibod11 - Ingrid

03 Nov 2021 18:27

Vilken tur att ni allihop gillar att klä ut er och fixa till en riktig spökstämning. Allt ser superläskigt och väldigt trevligt ut. T o m maten är läskig men säkert väldigt god. Fina var ni allihop och jag tvivlar inte på att ni hade en superkul kväll :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej