Här väntas snö!

4kommentarer

Vi får väl se hur det blir med den nederbörden. Det är väldigt svårt att sia väder i denna delen av Sverige. Ibland så tar snön slut innan den når oss och då blir det regn istället. Andra gånger kommer det ingenting för då har snömolnen ändrat sin rutt. Eller så kommer det en jäkla massa och tar oss regält på sängen. Enligt appen så skulle det kommit några flingor nu men än så länge är det bara minusgrader och vindstilla. När jag gick till jobbet ikväll så var det väldigt skönt ute. Hittade ett foto från början på året, vem vet det kanske ser ut så har när jag traskar hemåt i morgon bitti. 

(null)

På tal om annat så ringde jag telefonbanken idag. Inte ofta detta händer men jag orkade inte gå till banken. Om jag vetat så hade jag kanske övervägt att göra besöket iallafall. Det var nämnligen 245 före mig i kön, den beräknade väntetiden var 83 minuter som slutligen landade på 98 minuters väntetid. Ärendet tog nästan exakt 2 minuter att utföra och då räknade jag även in lite döprat. På dessa 98 minutrarna han jag laga mina termobyxor, se ett avsnitt av Knutsby, dricka tre koppar te samt äta middag. Jag hann även packa ner lite inför den kommande flytten. På tal om flytt så har inte adventsljusstaken åkt fram ännu. 

(null)

Enligt planerna så blir målarna klara i morgon och det betyder att jag ska få flytta hem hem hem. Som jag längtat. Ett hem är precis vad jag behöver just nu. 

4 kommentarer

S

30 Nov 2021 05:52

Kanske får du ringa den där telefonbanken oftare, oj så produktiv du blev minsann! 😉

Så härligt att inflyttningen är inom räckhåll. Lycka till med allt och hoppas du får det alldeles så mysigt som du vill ha det.

Kram från ett Helsingborg med enstaka flingor!

Gittan

30 Nov 2021 11:12

Här är det -8 grader i dag jag tycker ju om det här vädret. Sol och ett litet lager snö. Jag har läst tillbaka på din blogg nu vilka härliga bilder och en flytt på gång det hade jag missat. Men vilket krångel med försäkringsbolagen förstår att du blev arg. I kväll ska jag ha min må bra kväll tillsammans med dottern, det ska bli kul. Tyvärr en del som sagt återbud men det ska bli kul ändå. Kram och ha en skön dag.

Ibod11 - Ingrid

30 Nov 2021 13:52

Jag håller alla tummar och hoppas på att du fick vandra hem i ett vitt vinterlandskap. Det låter mycket mysigare än att gå i regn och lera. Underbart att du får komma hem och börja boa in dig riktigt. Du och Eddie får göra det till ert nya mysställe. Kanske med adventsstaken på plats med sitt mysiga sken.
Kram

Anki

01 Dec 2021 07:09

Lång väntan på telefonbanken, men du hann ju med mycket under väntetiden. :)
Hoppas du får bra väder när flyttdagen kommer! Snart får du ta fram adventsstaken du också!
Kram

Kommentera

Publiceras ej