Tillbaka på ön

3kommentarer

Efter två intensiva jobbveckor är jag nu tillbaka på ön och min takmålning. Sista strykningen klar och jag har hängt upp lamporna igen och brandvarnaren naturligtvis. Det för alltid med sig mycket annat jobb när man börja fixa lite i ena hörnan.  Samtidigt är det lättare att göra det nu när köket är tömt på saker. Jag donar på så får vi se hur mycket jag hinner innan trädgården lockar. Det viktigaste är ju trotts allt klart. 

(null)

 Eddie och jag gick en långgrunda på en och en halv timme idag medan färgen torkade. Så underbart när solen lyser och att det inte blåser allt göra mycket. Snön som täckte hela öland när jag sist var här ä borta. Endast några små plättar kvar och de var lätträknade.

(null)

Härligt och alldeles underbart❣️

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

06 Mar 2021 19:04

Det är säkert skönt att hinna med inomhusmålning innan våren blir alltför fin för att kunna motstå. Men om det blir lite jobb kvar så kommer det alltid regniga dagar då taket kan målas klart. Härliga bilder från din ö. Underbart att få vandra på den där grusvägen mot havet och mötas av en blå himmel som möter blått vatten :D
Kram

Erika

08 Mar 2021 19:38

Otroligt vackert!

Erika

08 Mar 2021 19:38

Otroligt vackert!

Kommentera

Publiceras ej