Nya Salomon!

3kommentarer

Äntligen är mina nya Salomon inköpta. Jag var verkligen i behov av nya skor eftersom jag går så mycket med Eddie. Mina gamla är fortfarande användbara men jag vill ju helst hinna gå in de nya innan de gamla är helt utslitna. Det tar ett tag att gå in de här skorna eftersom de är väldigt styva och klämmer över allt till att börja med. Men sedan när det är gjort vill man ha skorna på hela tiden. Just nu så tjänstgör de nya skorna som inneskor, en lite mjukstart innan de är dags för lite hårdare tag. 

(null)

(null)

Det jag gillar med just Salomon är att de har ett grymt grepp i steget både uppför och nedför när man går i skogen bland hala rötter och mossbeklädda stenar. Jag behöver även ha en stabil sko som håller foten på platts så jag inte kan vricka mig om jag råkar trampa lite snett. De gamla skorna som är inköpta 2018 och 2019 får hänga med ett tag till om inte annat som arbetsskor på ön. 




3 kommentarer

S

21 Mar 2021 13:42

Så klokt av dig att satsa på ordentliga skor när du rör dig så mycket i skog och mark. Jag tycker de ser snygga ut också, sportiga. Hoppas de kommer tjäna dig väl.

Kram!

Ibod11 - Ingrid

21 Mar 2021 18:47

Om det är någon sorts skor man ska satsa lite extra på så är det de man använder under många och långa promenader på olika underlag. Jag har inte ett speciellt märke jag vill ha men det ska vara skor med dämpning och bra passform. Helst treckingskor. Bra att du har en framförhållning så att skorna är sköna när du väl behöver dem :D Fina är de också.
Kram

Erika

23 Mar 2021 07:11

Perfekt om man hittar en skomodell som man gillar!!! Lite knepigt med skor när en är så mycket ute och går.

Kommentera

Publiceras ej