Bättre än innan!

2kommentarer

För några år sedan så blåste ett av mina träd ner i en av vinterstormarna på ön. Det var grannen som skickade ett meddelande om att trädet låg mitt över den lilla vägen som skiljer våra fastigheter åt. Sonen och jag kämpade i flera timmar med att göra vägen framkomlig igen. Den lilla stenmuren som stod intill trädet revs delvis ner och sonen och jag gjorde det enkelt för oss genom att tänka det tar vi sedan.

(null)

Det krävs i och för sig inte så mycket för att en stenmur staplad av ej stapelbara stenar ska falla isär. Hur som så tog jag tag i en liten bit av muren nu när jag var där. Helst hade jag velat skaffa nya stenar för att göra en jämn och snygg utsida men nu fick jag hålla till godo med det som fanns. Jag började med att  riva ner alla stenar för att sedan bygga upp den igen. Det tog några timmar eftersom jag aldrig blev nöjd och det är jag fortfarande inte.

(null)

Bättre än innan blev det iallafall. När jag kommer till ön nästa gång ska stenarna som ligger närmast på bilden få sig ett lyft. 

(null)


Jobb igen! 

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

30 Mar 2021 15:59

Ja, så är det att vara husägare :D Men jag inbillar mig att du gillar att jobba i och utanför din mysiga stuga. Jag tycker att du har gjort ett superbra jobb med muren och om den klarar kommande stormar kanske det så småningom börjar växa mossa på den. Då håller den ännu bättre
Kram

S

30 Mar 2021 19:50

Ett stenkul projekt, eller? ;) Kan föreställa mig att det kräver viss möda, men det ser hemtrevligt ut. Hoppas muren får stå kvar ett tag.

Kram och hoppas du får en bra början på påskveckan.

Kommentera

Publiceras ej