Jag väntar till söndag!

2kommentarer

Vilket härligt väder vi har. Trots att alla säger att det är så varmt i vattnet så väntar jag tills på söndag med att bada. Tanken är ju att jag ska påbörja mitt badande då, inte bara en gång utan att jag ska fortsätta långt in på hösten kanske till och med att börja vinterbada. Jag har inte ens doppat stortån ännu så det ska bli spännande att se hur det blir med det badet. I år ska jag ge det en chans i alla fall. Eftersom jag ständigt fryser så tror inte så många på mitt infall. Svaret lär jag nog rätt så snabbt kunna avge om jag känner mig själv. 

(null)

Lilleman är för liten för havet ännu så det fick bli ett dopp i baljan istället. Han blev mer än nöjd kan jag lova. Men tjejerna de badar och badar hela tiden. 

(null)

Så härligt nu när vi kan duka upp ute under äppelträdet. Fikan smakar som bäst då. 

(null)

(null)

Tjejerna ville sova i tält, så dottern fixade med mys och gotte. Nöjda och glad satt de sedan i tältet och kollade på film. När det var dags för att sova så var det sängen inne som lockade mest. 

(null)
 

Ljuvligt och alldeles underbart! 

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

18 Jun 2021 11:02

Visst är det ett härligt väder...så länge man kan svalka sig med ett bad emellanåt. Jag hör till de som har lite koll på dig men jag skulle aldrig döma dig om du inte fullföljer. Jag tycker bara att det är kul att se hur det går :D Härliga bilder från både bad i bytta och strandliv. Mys i ett tält i trädgården ser också supertrevligt ut :D
Kram

Micke

19 Jun 2021 17:34

Har en chef som badar varje söndag året runt, inte min grej alls men jag duschar varje dag iallafall ;)
Fika ute är ju trevligt tycker jag, blir ju lite extra "krydda" av det ju, lite "tillbaka till ursprunget".

Ha en fin lördagskväll nu.

Kommentera

Publiceras ej