Vad gör du där!!?

3kommentarer

Nackdelen med att köpa jord när man ska anlägga ny gräsmatta är att man kan få oinbjudna växter på köpet. Det vet man ju inte där och då utan det kan komma som en liten överraskning när gräset och det där andra börjar att växa till sig. 

(null)

Gräset fick inte någon riktig fart när det såddes på höstkanten på grund av att det inte kom något regn när det behövdes. Nu har gräset börjat komma igång trotts kalla nätter men även det oinbjudna som tyvärr är ännu snabbare. Gödningen som jag passade på att sprida ut när sista snön kom gjorde väl sitt till antar jag. Rödplister verkar vara som kirskål, något man helst vill undvika. 

(null)

Mitt barnbarn och jag ägnade en hel dag åt att rycka Rödplister och lite annat ogräs som inte tillhör gräsetmattan. Tre stora välfyllda säckar fick vi ihop. Scillan som breder ut sig blå och fin den får hållas. 

Trevlig helg!



3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

16 Apr 2021 20:46

Det ser ganska trevligt ut att rensa bort det som inte ska vara där. Det tycker nog i alla fall Eddie att det var. Varmt och mysigt att krypa tätt intill :D Vad snällt av ditt barnbarn att hjälpa till.
Kram

Micke

17 Apr 2021 10:30

Oj, det var ju sjuttsingen vad mycket ovälkommet det kom på gräsmattan.
Minns att vi lade om vår gräsmatta i mitt föräldrahem i slutet av 70-talet.
Minns inte om det kom något annat med då men jag vet vilket hästjobb det var att förbereda allt och sen få ordning på det.

Tre säckar? Det var ju inte nådigt.

Fantastiskt bra jobbat där. :)

Ha en fin Lördag.

S

17 Apr 2021 19:28

Men uj vilket arbete ni fick där. Den var rätt söt i närbild, men jag kan föreställa mig att man inte vill ha den i hela gräsmattan. Fint med ett så arbetsvilligt barnbarn.

Kram och ha en trevlig söndag!

Kommentera

Publiceras ej