Kan inte få nog av dig!

3kommentarer

Det är verkligen från hubbe till heltäckande matta på endast några dagar. Alla dessa fina färger. 

(null)

(null)

Efter tre intensiva nätter på jobbet med alla tänkbara scenarion så var det gott att få åka till ön för att ladda batterierna. Är endast ledig två nätter så det gäller att ladda rätt för att ha bränsle till kommande arbestpass. Solen sken och fåglarna hade sångtävling när vi strosade runt  för att bara njuta med alla sinnen öppna på vid gavel. Vi hittade ett nytt  ställe med blåsippor bara av en ren slump när vi besökte ett av öns naturreservat. Har endast varit här på just denna platsen tidigare år i maj så det var intressant att se vad som växter här tidigare på våren. Jag blev glatt överraskad. 

(null)

(null)

Det var tur att magen började ge sig till känna annars kanske vi krupit runt på slänten ännu för att se så vi inte missat någon av alla nyanser. 

(null)

Tussilagon sken ikapp
med solen. 

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

03 Apr 2021 17:46

Underbart!!! Vilken tur att du tog dig dit och fick se alla dessa vackra nyanser. I Mjölby hittade jag också alla dessa färger bland blåsipporna men här uppe varierar de bara i olika blå och lila nyanser. Men jag spanar och spanar varje dag för trots att de är så lika så blir jag lika glad varje år när de första dyker upp :D
Kram

S

04 Apr 2021 18:12

Men så ljuvliga! Jag tror faktiskt att jag aldrig sett rosa, fina är de verkligen. Skönt att känna att våren är på väg, med en förhoppning om att corona ska ge med sig lite också.

Kram!

Micke

05 Apr 2021 11:25

Fint sätt att ladda sina batterier, nog så viktigt när man har en tung arbetsbörda nattetid.

Fina vårtecken där, nu ska vi se att sommaren kommer smygande så sakteliga.

Ha en fin avslutning på denna helg.

Kommentera

Publiceras ej