En korg full av vår

3kommentarer

I söndags var det dags för den årliga fotofikan i vitsippeskogen med yngsta dottern. Passade perfekt med en utflykt innan Eddie och jag skulle dra till ön, gäller att passa på nu när det är så otroligt vackert med alla vitsippor över allt.  

(null)

De senaste åren har vi valt bokskogen Vämöparken där marken är täckt av dessa underbara vårtecken.

(null)

(null)

Naturligtvis var även skogsmulle på plats i blomsterhavet. Jag tog det säkra före det osäkra så Eddie fick ligga bundet vid ett träd i väntan på sin tur. Stigarna som går som ett spindelnät genom hela bokskogen var välbesökta denna dag, både av tvåbenta och fyrbenta. 

(null)

(null)

Fantastisk dag!

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

27 Apr 2021 19:26

Fantastiskt fina bilder på alla vitsippor, fina barn och en alldeles underbar Eddie. Jag inbillar mig att jag ser en lite förebrående blick från honom där han ligger vid trädet och undrar varför han är bunden. Men jag har nog fel och han trivs säkert bra med att få vara med sin flock :D
Kram

S

28 Apr 2021 10:51

Men så underbara bilder på er allihop! Det är verkligen speciellt den korta tiden som vitsipporna blommar. I år får jag kika på de betydligt mindre tuvorna som spirar längs vägen till busshållplatsen, tillsammans med gul svalört. Och nu börjar magnoliorna ta sig också! Hoppas du får lite fin tid på ön.

Kram!

Micke

28 Apr 2021 17:06

Fantastiskt fint med alla vitsippor, inget vi har i mitt område här tyvärr men åker jag iväg en bit kan jag hitta lite tror jag.

Fina Eddie såg ut att njuta där, underbart.

Ha det fint nu och trevlig kväll.

Kommentera

Publiceras ej