Det är bara början!

4kommentarer

Som tur var kom solen tillbaka och haglet smälte bort från de flesta ställena på tomten. Nu är projektet med min spaljé påbörjad. Tanken är att jag ska låta björnbärsrevorna slingra sig upp här sedan när allt är klart. Köpte en björnbärsbuske (buske kanske det inte heter) förra året innan pappa gick bort för jag hade fått pengar av honom. Jag planterade den i en av odlingslådorna så länge, mest för att pappa skulle få se den inhandla och på plats. Var jag skulle ha den hade jag ingen aning om då, det bara kom till mig när jag strosade runt i trädgården efter en lämplig plats som tanken bara dök upp. 

(null)

Det kommer bli jättebra när det blir klart eftersom solen ligger på denna sidan många timmar på dagen. Det sägs att björnbär vill ha det varmt och gott. 

(null)

Nästa gång jag kör till stugan så ska det inhandlas armeringsjärn, stolpar och lite annat. Det är långt ifrån färdigt men det är iallafall påbörjat. Mätningen tog sin lilla tid så det var ju tur att arbetsledare kunde vara behjälplig med det.

(null)


Vill gärna ha det klart NU!


4 kommentarer

Anki

08 Apr 2021 08:26

Mmmmm ... björnbär som är så gott! Spännande projekt - och det blir säkert bra!
Kram

Micke

08 Apr 2021 15:08

Björnbär som är så gott...mums :)
Jo, det är mycket med sådant där, det sägs att det är arbetets gång som är själva grejen, inte när man blir färdig med det, vet inte om jag håller med alltid men kanske det ligger lite i det, vad vet jag?

Ha en fin kväll.

Ibod11 - Ingrid

08 Apr 2021 17:32

Eddie har nog förstått vad som är på gång och nu ligger han redan där och väntar på att få mumsa på de goda björnbären. Om han är lika duktig som min Rex var på att undvika taggar så får du nog snabba dig på, eller skydda bären, om du ska få smaka några själv. Vi fick alltid nöja oss med några få krusbär i toppen på busken för Rex åt upp allt han kom upp när krusbären bara var sura kart :D
Det kommer att bli väldigt bra och ni får säkert tillräckligt stor skörd för att ni båda ska bli nöjda :D
Kram

S

08 Apr 2021 19:29

Härligt gott med björnbär, har aldrig haft någon trädgård själv men det sägs att de sprider ut sig duktigt om de står där de trivs. Så det kan nog bli finemang. Eddie verkar förväntansfull. :)

Kram!

Kommentera

Publiceras ej