Barnarbete!

4kommentarer

Då var det dags för mina stora barnbarn att följa med farmor/mormor till stugan. Alltid lika trevlig att umgås med dessa ungdomar. Vi har hunnit med både nöje och nytta. Det går verkligen undan vill jag lova när jag har tillgång till så bra arbetskraft. 

(null)

Vi började dagen med att åka till återvinningscentralen med ett lass ris som vi hade fixat kvällen innan. På tom mage satte jag mina slavar i arbete. Alla ville ju ha nybakade frallor från bageriet till frukost så då passade vi på att handla när vi ändå var ute och körde.

(null)

(null)

Tänk att det som tog mig flera dagars arbeta att få ihop körde vi till tippen på bara någon timme. Efter att vi i lugn och ro käkat frukost så hann vi köra tre lass till med ris och annat plock innan det var dags för nästa projekt. 

(null)

Som jag längtat att få göra delar av min spaljé färdig. Jag har sett det framför mig ända sedan idén kom till mig hur bra det skulle bli. Jag är så grymt nöjd med min fina spaljé och mina fantastiskt duktiga barnbarn. 

(null)

Det blev en hel del mätande och vattenpasset hade vi aldrig klarat oss utan.  Det krävs lite flitiga händer för att håll, rikta och skruva.

(null)

Då är det bara resten kvar att fixa. Helgen är ju inte slut ännu. Barnbarnen är avlämnade så nu får Eddie och jag klara oss själva.

(null)


Tusen tack mina duktiga barnbarn❣️



4 kommentarer

Micke

25 Apr 2021 16:14

Fantastiskt vad några fler par med händer kan uträtta, skönt att få undan allt.
Bra barnbarn där, en eloge till dem.

Lycka till med resten nu du och Eddie.

Ha en fin söndag.

Ibod11 - Ingrid

25 Apr 2021 19:00

Jag är full av beundran över dina barnbarns hjälpsamhet och byggkunskaper. Förmodligen hade de en väldigt bra arbetsledare också och du skötte tydligen den rollen perfekt :D Eddie passade på att krypa upp i en välkomnande famn och nästan lika skönt ser det ut att ligga bland alla scillor. Superfin bild. Byggresultatet blev jättefint och jag kan tänka mig att det blir fantastiskt när alla slingerväxter tar över :D
Bra jobbat av er allihop.
Kram

S

26 Apr 2021 11:37

Vilka fina medhjälpare, så roligt att kunna arbeta tillsammans och skapa ett synligt resultat. Det ska bli spännande att få se spaljen allt eftersom året framskrider. Och Eddie är allt väldigt stilig i grönskan, härlig bild.

Ny vecka, nya tag. Kram!

Sara

14 May 2021 12:04

Det är ju dock HELT tossigt hur stora de blivit. :)
Himla fint resultat av slitet, blir inspiration här hemma.

Kommentera

Publiceras ej