Återbesök i Halltorpshage

3kommentarer

Idag fick Halltorpshage som är ett av Öland alla naturreservat åter besök av oss, denna gången tog vi den rundan som är 3,5 km. Blåsipporna och vitsipporna samsades i den fantastiska miljön av gamla träd och stubbar. Solen sken från en klarblå himmel och fåglarnas tjatter ekade i trädkronorna. Eddie var ivrig och studsade som en boll framför, bakom och över allt. Lika bra att hålla honom kopplad där jag inte kan hålla full fokus på honom, jag vill ju njuta av att kunna se den vackra miljön. 

(null)

Det var rätt så fuktigt och även lerigt på sina ställen. Eddie var helt kolsvart på ben och mage när vi kom tillbaka efter vår runda på en timme. Det blev många stopp längs med stigen, mycket att se och upptäcka. 

(null)

(null)

Ungefär en tredjedel av stigen gick längs med vattnet. Där simmade svanar, änder och några andra fåglar som jag inte kunde urskilja i det solblänkta vattnet. 

(null)

Som ni ser så är det molnigt över Kalmar. Det regnade visst på sina ställen på andra sidan vattnet efter vad jag hörde. Hos oss var det bara solsken. 

Måste dit snart igen❣️

3 kommentarer

Gittan

15 Apr 2021 11:01

Vilka härliga bilder och visst är det något särskilt med vatten. Havet är så fint och vilken mysig promenad.

Ibod11 - Ingrid

15 Apr 2021 13:35

Öland har så mycket att erbjuda i naturväg och du är lycklig som har tillgång till allt detta. Vilken fin runda ni gick och jag tror inte att Eddie hade något emot att gå i koppel. Han kunde nog upptäcka och lukta på massor i alla fall.
Det var länge sedan jag var på Öland och jag måste också dit snart igen :D
Kram

Micke

15 Apr 2021 13:54

Öland är så vackert, nån gång blir det väl en tur dit för att se allt som man vill se.

Svanar är ståtliga fåglar, så fina att se på.
Är ju uppvuxen med vatten runt omkring, det bästa som finns i min värld.

Ha det fint.

Kommentera

Publiceras ej