Bödakustens naturreservat!

3kommentarer

Sten, sand och småkryp vart man än tittade. Eddie fick springa lös, upp och ner från vattnet och så fick han ett megaspel ibland och kutade så att sanden yrde. Glad och lycklig precis som matte blir när hon ser honom sträcka ut i sin framfart. Bödakusten är så otroligt vacker med tallar och alla fina stenar i mängder av färger. Jag vill ta med hela famnen full hem till stugan. Utan att ha sagt något så fattas där nog någon sten efter att vi lämnat parkeringen. De stannar ju kvar på ön iallafall. Hur mycket man än ser och upplever här så blir man aldrig färdig så det dröjer nog inte allt för länge innan vi återvänder hit igen för att upptäcka. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Upptäcka är spännande!

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

25 Sep 2020 18:12

Det ser helt underbart ut och Eddie älskar säkert att få springa omkring och få små tokspel ibland :D Jag kan riktigt känna den lycka ni båda kände under den härliga promenaden. Jag har någon gång också vandrat på en strand någonstans där och vi har både campat och badat också. Det är härliga minnen men det är säkert ännu härligare nu när ni får ha stranden för er själva. Någon sten har nog följt med mig hem också :D
Härliga bilder.
Kram

Anki

26 Sep 2020 08:42

Jättefina bilder! Förstår att ni trivdes där! En härlig plats både för matte och hund! Norra Öland besökte vi ofta innan barnen föddes - campade i Byxelkrok och hyrde stuga utanför Löttorp. Har många fina minnen från de åren - och jodå vi har varit där senare också, både med och utan barn. Och nu blev jag sugen på att åka dit igen! Jag har nog en eller ett par fina mjuka stenar därifrån jag med :)
Kram

Micke

26 Sep 2020 12:44

Härligt för en vovve att få "sträcka ut sig"...våra tre fyrbenta här har vår lägenhet som start och landningsbana tycks det ;)

Fina bilder där, bra jobbat.

Kommentera

Publiceras ej